Érdemes Porsche Cayanne autót venni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert az már 2010-2009 es èvjáratú autó. Vagy inkább vegyek újabbat?2022. júl. 20. 07:54
1/9 anonim válasza:
Persze a 12 evesnel jobb nem is kell
2/9 anonim válasza:
Ha szopatni akarod magad akkor veszel egy 10+ évest. Ha meg lenne pénzed újra, akkor nem itt kérdezgetnél.
4/9 anonim válasza:
Maradj a realitásoknál, és kezdj elé sprórolni egy rollerre!
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Idos Auto, jonnek elo a hibai, es mivel Porsche, eszmeletlenul draga. Keramia fekek meg ha utangyartottat veszel is, tobb szazezer forint, peldaul. En Ausztriaban dolgozom (CNC Programozo), egyik munkatarsamnak is Cayenne-je volt, hasonlo evjarattal. 22000€-ert vette, de fel ev utan eladta, mert nem tudta fenntartani.
6/9 anonim válasza:
Ha szeretsz szopni, akkor ez a te autód. Esetleg nagymotor Touaregeknél is szétnézhetsz
7/9 anonim válasza:
Eleve ne vegyél Porsché - t. Főleg újat ne...
Ha meg van egy kis minőség- és értékállósági ambíciód akkor veszel egy veterán 928 ast. Ha meg terepezni akarsz arra nem Porsche kell. Amennyit ez veszít értékéből annyiért elnyaralsz egy olcsóbb kocsival egész Európában.
8/9 anonim válasza:
igen érdemes , ezek legalább biztonságos autók
9/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül a kor és kilométer fetisiszta magyar hozzáállás a legideálisabb. Nagyon függ attól, hogy mire akarod használni, hogy milyen előéletű autót veszel. A Porsche jó minőségű autókat gyárt, ha sértetlen, márkaszervizes autót veszel, azzal kevésbé nyúlsz mellé. Persze a jó az használtan is drága. És valóban azért nem a kétforintos gyerekek autója. Ráadásul a prémium üzemanyag igény sem a spórolásról szól. Nekem ugyan Cayenne sosem volt, én a Porsche sportkocsijait szeretem. Ebben volt már többfajta állapotú is. Most a használt 911-esek felsőbb szegmenséből van autóm, márkaszervizes, és én is oda hordom. Nem olcsó, de problémamentes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!