Leszakadt egy vizcső Horvát szigeten, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Brac szigetre megerkeztunk es elfolyt a vizem, utantoltottem es latom hogy kifolyik, megtalaltak de nem tudjak megcsinalni mert nem fernek hozza, elvileg fel kell emelni szoval megy a kocsi szervizbe, milyen koltsegekre szamitsak?2022. júl. 19. 21:22
1/12 anonim válasza:
Milyen kocsi melyik vízcsöve szállt el?
3/12 A kérdező kommentje:
Audi a4 2003
vizcso ami a tartalybol jon valahol kozepen
2022. júl. 19. 22:10
4/12 anonim válasza:
Ha volt biztosítás, akkor néhány tízezer max. Ha nem volt, akkor 100-200 ezer közötti összeg. Szerintem. De nem tudjuk milyen távolra kellett vontatni, mert az teszi ki gyakorlatilag az összeg felét.
5/12 anonim válasza:
4. Bár igazad lenne. Szlovákiában állt meg alattam az autó. A legmagasabb összegű auto assist biztosításom volt. Egy fillért sem fizettek, csak a műhelybe szállítást. Ha helyben, az út mellett javítható lett volna, azt 100%-ban kifizették volna. Nem ismerem az összes céget, de ennél így jártam.
6/12 anonim válasza:
A biztosítás csak lehúzás.
A biztosító társaság nem járhat rosszul.
7/12 anonim válasza:
Te dolgod , de azzal az autóval nem szabad elindulni ilyen útra.
9/12 anonim válasza:
Komoly egy szerviz lehet, ahol egy gumicsövet nem tudnak föltenni. :)
10/12 A kérdező kommentje:
en nem tudom mibol szedted az infot hogy nem tud feltenni egy csovet. Irtam hogy nem fertek hozza ( az ottaniak) ezert “megy szervizbe” innen az kovetkezik hogy nem a szervizben volt de szolj ha en ertelmezem rosszul amit irtam.
amugy nem tudom honnan jottek ezek az arak nektek gondolom csak trollkodas vagy abszulot otletetek sincs csak irtok valamit. a valosagban a vontatas 100 kuna volt a szerviz 50€ ~ 20k mindennel egyutt.
2022. júl. 22. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!