Lacika6505 kérdése:
Leszakadt a cooler hűtőm mindkét felén leesett a cső es a vizhutőm elferdült. Attol csinalhat olyat,hogy nehezen elindul es leall??
Figyelt kérdés
2001 e46 320D mas latszolag nem serült,el is indul magátol ahogy inditom nem kell spray csak gázzal mintha levegős lenne és leáll.2022. máj. 1. 09:35
2/5 anonim válasza:
Amíg tömített a levegő rendszer és nem fúj ki addig nem kéne. Lehet leesett valami más is. Hőgomba vezeték, vagy nyomásérzékelő?
3/5 A kérdező kommentje:
Értem holnap megveszem,felrakjuk aztan meglátjuk,az a gaz hogy mas nem esett le,semmit nem lattam tiszta a motorter.
Megcsusztam be az arokba es leult az alja
2022. máj. 1. 11:50
4/5 anonim válasza:
A hűtő miatt nem áll le, talán teljesítményt veszít akkor.
Inkább sérült ott a szívócső ami alul megyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Letort az a muanyag cso ami a femcsore csatlakozik mindkét felén a coolernél.
Teljesen leszakadt es a baj felen a cso szivja a levegot igy szabadon.
2022. máj. 1. 12:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!