Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek hol tudnék kölcsön...

Szerintetek hol tudnék kölcsön kérni vagy bérelni kisteherautót, amivel még beleférek a B kategóriába?

Figyelt kérdés

Gondolok itt valami platós UAZ-ra vagy ilyesmire. Valami kotla, amivel közúton is lehet szállítani vagy 2m3-nyi fát egyszerre.

Borsod megye.

2022. júl. 19. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem akkora kihívás, egy Renault Master vagy Ford Transit is megfelelő erre a mennyiségre.

Pakolni nyilván nehezebb, mint egy platós autót, de plafonig rakva bőségesen belefér, elbírja.

Egy 20 éves Mastert oda is adnak erre a célra.

Aztán remélem saját fádat akarod szállítani...

2022. júl. 19. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 Nyilván fizetős "szedd magad" téma, és számlásan azt szállítanám amit előtte kibogarásztam...

Csak oda fel is kéne valahogy jutni. Nem minden erdészeti feltáró út alkalmas egy ilyen furgonnak. Vagy ha alkalmas is, nem biztos hogy díjazzák hogy fát akarok vele szállítani. Meglátják hogy takarítás után akad egy-két kéregdarab, fűrészpor az utastérben, megnyúznak.

Ford Tranzit amit tudnék kölcsönkérni, de az se egy erőművész, meg nem túl terepképes... Bár azt lehetne ténylegesen "ütni-vágni".

2022. júl. 19. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen sok fuvarról van szó? Egy traktoros egyszerre sokkal többet tudna elhozni és szerintem olcsóbb is mint bérelni valamit.

Traktort is vezethetsz B kattal 3.5 tonna alatt (MTZ pl.)

2022. júl. 19. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 Az piszok lassú lenne kb. 55-60 km-hez, csak oda... De igen, egy pótos traktor jó lehet.

Hát vagy 2-3 m3-re gondoltam egy körre, és egyszerre. Ki is kell azt szedni...

2022. júl. 19. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
2022. júl. 19. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!