Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is érezte úgy, hogy soha...

Más is érezte úgy, hogy soha nem fog menni neki a vezetés?

Figyelt kérdés
22.ora volt ma (azaz 11.alkalom)de borzalmasan megy, utalom az egeszet, csak azert kezdtem el, mert későbbiekben el akarok Pestrol koltozni, es ugye mashol a tomegkozlekedes kb nem létező fogalom. De egyaltalan nem nekem valo, total bena vagyok. Oktato is mar kb hulyenek nez. Lehet ebbol meg valami, vagy hagyjam a fenebe? (csomo penzt beleoltem ezért nem akarom felbehagyni, de lehet nem lesz mas valasztas...) Nagyon el vagyok keseredve. Ekezethianyert elnezest kerek. 26/N

2022. júl. 18. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Milyen jellegű hibák vannak? Eleve nem mindegy, hogy figyelmetlenség, vagy nem tudod. Értékeld ki azokat a dolgokat, ami nem megy és figyelj oda jobban!
2022. júl. 18. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is így éreztem. Sok hibám volt ami buktató lett volna vizsgán majdnem minden órán.

Aztán elsőre sikerült a forgalmi, 3 hibaponttal.

2022. júl. 18. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha ilyen bunkó vagy mint itt, akkor nem csoda ha olyan az oktató.
2022. júl. 18. 22:06
 14/18 A kérdező kommentje:
14-es,itt maximum te vagy a bunkó.
2022. júl. 19. 09:05
 15/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Ha ilyen bunkó vagy mint itt"

Hol volt bunkó a kérdező?

2022. júl. 19. 11:27
 16/18 anonim válasza:
100%

Szia, ugyanugy vagyok en is -_-

24.oranal jarok, es csak fel idegesit az egesz

Nagyon sok ismerosom velemenyet kikertem, es mondtak, az oktato degradal

Folyamatosan ijeszteget, hogy pl “ennek neki mehetunk, igyugy baleset, meghalsz, megolok valakit stb. Szval felelmet kelt bennem UGY hogy alapja nincs. Sose voltam olyan helyzetben hogy taposnia kellett vna a feket, hogy ne menjek neki egy fanak.

Nem ertem ez mire jo, mert kedvem nincs mar beulni az autoba. azt tanacsolom, hogy menjel el 1 orara sunyiba egy masik oktatohoz, es mondjon rolad velemenyt

. Ha a masik oktato ugyanezt mondja akkor a gond veled van. De ha felszabadult vagy mellette, es nem baszogat, akkor az oktatod rakd a kukaba.

Sok sikert es kitartast kivanom, hidd el menni fog az, es senki nem fog 30 ora: 580km alatt forma1-es versenyzo lenni, tokeletes reflexekkel, de a jo oktato fontos, hogy ezek egyaltalan elkezdodjenek ki fejlodni

2022. aug. 9. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#16#

Azzal a tanáccsal az a gond, hogy másik oktató sunyiba nem vállal el olyan melót, amivel az oktatói igazolványát veszélyezteti.

Az oktatók is csak beregisztrált tanulót oktathatnak, akinek náluk van a vezetési kartonja, nem fog kockáztatni egy eltiltást kis maszek melóért amire nincs is rászorulva, neki is 24 órából áll a nap.

Azt monduk jó lenne tudni, most hol tart a kérdező, változott-e valami jó irányba.

2022. aug. 9. 20:52
 18/18 anonim válasza:

Teljesen igazad van, ebbe bele sem gondoltam.

Én is nagyon kiváncsi lennék, hogy sikerült-e neki megoldast találni a helyzetére

2022. aug. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!