Más is érezte úgy, hogy soha nem fog menni neki a vezetés?
Én is így éreztem. Sok hibám volt ami buktató lett volna vizsgán majdnem minden órán.
Aztán elsőre sikerült a forgalmi, 3 hibaponttal.
"Ha ilyen bunkó vagy mint itt"
Hol volt bunkó a kérdező?
Szia, ugyanugy vagyok en is -_-
24.oranal jarok, es csak fel idegesit az egesz
Nagyon sok ismerosom velemenyet kikertem, es mondtak, az oktato degradal
Folyamatosan ijeszteget, hogy pl “ennek neki mehetunk, igyugy baleset, meghalsz, megolok valakit stb. Szval felelmet kelt bennem UGY hogy alapja nincs. Sose voltam olyan helyzetben hogy taposnia kellett vna a feket, hogy ne menjek neki egy fanak.
Nem ertem ez mire jo, mert kedvem nincs mar beulni az autoba. azt tanacsolom, hogy menjel el 1 orara sunyiba egy masik oktatohoz, es mondjon rolad velemenyt
. Ha a masik oktato ugyanezt mondja akkor a gond veled van. De ha felszabadult vagy mellette, es nem baszogat, akkor az oktatod rakd a kukaba.
Sok sikert es kitartast kivanom, hidd el menni fog az, es senki nem fog 30 ora: 580km alatt forma1-es versenyzo lenni, tokeletes reflexekkel, de a jo oktato fontos, hogy ezek egyaltalan elkezdodjenek ki fejlodni
#16#
Azzal a tanáccsal az a gond, hogy másik oktató sunyiba nem vállal el olyan melót, amivel az oktatói igazolványát veszélyezteti.
Az oktatók is csak beregisztrált tanulót oktathatnak, akinek náluk van a vezetési kartonja, nem fog kockáztatni egy eltiltást kis maszek melóért amire nincs is rászorulva, neki is 24 órából áll a nap.
Azt monduk jó lenne tudni, most hol tart a kérdező, változott-e valami jó irányba.
Teljesen igazad van, ebbe bele sem gondoltam.
Én is nagyon kiváncsi lennék, hogy sikerült-e neki megoldast találni a helyzetére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!