Más is érezte úgy, hogy soha nem fog menni neki a vezetés?
Hagyd akkor abba felesleges azt a sok pémnzt még pluszba kifizetni, ennyi kár pont elég.
Rájöttél hogy nem megy és kész.
Amennyi idő alatt leírtad az elnézéskérést írhattál volna ékezetet is...
Egyébként nem való mindenkinek a vezetés. Máshol is van tömegközlekedés, nem kellene úgy elképzelni, hogy van Budapest, körülötte meg a középkor
Nem igazán derült ki a leírásból, hogy mit jelent az "oktató is már kb hülyének néz".
Van probléma az oktatóval, vagy csak te gondolod, hogy ő mit gondolhat?
30 órával biztosan nem lesz jogosítványod, de 50-ből lehet... feltéve, ha akarod is, hogy legyen.
Ugyanis én azt érzem a leírásodból, és lehet tévedek, de nincs semmi motivációd, azt várod, hogy magától megoldódjanak a gondok... ha nem teszed oda magad, nincs értelme, nem lehet úgy tanulni, hogy köznen nem érdekel, ott kell lenni fejben, és kielemezni, hogy miért nem sikerült, miért volt jó a különböző feladatok megoldása.
Ha ezt nem teszed meg, "nem akarod", akkor valóban jobb abba hagyni, az oktató azon nem tud segíteni, ha a tanulóban nincs elszántság.
#4 van tömegközlekedés, de próbáld már ki... Miskolctól 10 km-re lakom, tehát nem a világ végén. Annyira kellemes 20-30 perceket várni télen - 10 fokban, meg nyáron 40 fokban a rohadt volán buszra, ha kimarad egy járat, hát bocsika, majd jön a következő, várd meg. A buszokra vagy ráfagysz, vagy ráolvadsz, évszaktól függően. Aztán megáll minden bokorban. Hát kösz, nem. 15 évig csináltam, és rettenetesen belefáradtam. Hidd el, vidéken a jogsi = szabadság. A busszal 45-50 perces utat megteszed 20 perc alatt, arról nem is beszélve, hogy pl. vasárnap 2-3 óránként megy egy járat. Hétköznap is van, hogy 10 percen belül elmegy 3 busz, aztán 2 óráig semmi. A miskolci tömegközlekedés is egy vicc az utóbbi években. Szóval de, katasztrófális a helyzet vidéken.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: 22 óra még semmi. Nem mindenkinek megy rögtön, kell idő még belejössz (egyébként sem az oktatáson fogod megtanulni, hanem majd élesben, mikor magadtól kell eljutnod A-ból B-be, az oktatás csak az alapokat adja meg). Én vettem vagy 80 órát, az oktató is mondta, hogy valaki könnyen belejön, valaki lassabban. 1 éve van jogsim, és imádok vezetni. :) Bár én az oktatáson is szerettem.
Csak úgy fog menni, ha gyakorolsz, és oda figyelsz arra, hogy mit csinálsz.
A hibákból tanulni is lehet, végig kell gondolni, hogy mi volt, az amit rosszul csináltál, és hogyan lehetne az jobb.
A leírtak alapján az oktatóval nincs gond, ő többet nem tehet annál, mint elmagyarázza, hogy kellene csinálni, neked kell azt végrehajtani.
Nem vagy egyedi eset, sokan szenvednek még a 20-30 óra gyakorlás után.
Milyen hibák a jellemzőek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!