Első autónak sedan? (Superb, Passat 5)
#19: Az inflációnak van a legkevesebb köze hozzá, hogy mekkorát szórnak az árak. Továbbra is azt bizonygatod, hogy nem állsz a realitások talaján.
A másik pedig. Igen, mindenki úgy árulja az autóját, hogy friss olajcsere, 2000 km-t futott kuplung, múlt héten cserélt turbó van rajta. És ezek után simán megéri neki eladni... Mese habbal, ami pont azért tartja magát még mindig, mert az ilyen nyeretlen kisgyerekek megkajálják. Nincs új a nap alatt. Ezek öreg autók, amik viszik a pénzt. Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt Golf IV-m. 140.000 km-t tettem bele két év alatt szinte hibamentesen. De ha reálisan nézem, mikor eladtam már benne volt bármikor a több százezer km és a várható komolyabb ráfordítások. Azóta eltelt 5 év, ezekbe a kocsikba belepörögött még 150-200k km.
Persze, hogy te is érettségi előtt talicskázod haza a pénzt, ahogy ez ilyen kérdéseknél lenni szokott, így más a helyzet. Meg tudod venni, bele is tudod tenni a pénzt, ezzel a részével innentől nincs gond.
Más kérdés, hogy ha a mamahotelban félreraknál azt a havi 200k-t, egy év múlva vehetnél eggyel újabb generáció tetejéről valami jól felszerelt kocsit. Ami teljesen más szint
Superb volt az első autóm, 2011-ben, egy akkor 6 éves 1.9 PD TDI.
Kötelezőn kívűl nem volt sohasem baja, nagy mérete ellenére megtanultam kezelni, nem húztam meg sosem.
Viszont 1 millió kurta hozzá, 1.3 körül találsz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!