Első autónak sedan? (Superb, Passat 5)
Megse nézem, de egy autó nem csak a külalakból áll.
Itt és így fogsz rácuppanni a szopórollerre mert azt hiszed hogy hűde szép valami, akkor az már jó is.
Ha szar a futómű, az is több százezerbe kerülhet, aztán a motor és váltó ha javítani kell.
A keret elég lehet. Nem ez a fő gond. Inkább a fenntartás, 17 évesen ki fogja fizetni a tankolást, meg a szervízt? Ezeknél már benne van, hogy komolyabb összeget bármikor rá kell költeni.
Apádnak olyan szempontból igaza van, hogy a Golf IV általánosan praktikusabb úgy általánosan. Neked is igazából csak azért kell a nagy autó, mert tetszik, meg gondolom ez a menő a faluban, nem az ötajtó.
Az viszont látszik, hogy nagyon nem értesz hozzá 50% árkülönbség nincs a semmire.
Oké, megveszed.
Hazaviszed, örülsz.
Megtankolod félig, mert a téli tank az már 25.000Ft az olcsobbik olajból.
Aztán megkotlik a kettős tömegű egy hét múlva. 500ezer körül lesz a javítás.
Kiköhögöd valahogy.
Boldogság egy hónapig, aztán megadja magát egy porlasztó.
Nem sok 120ezer,viszont kéne a többit is cserélni, mert az sem tart örökké. Úgy már megint ott vagy a fél millanal.
És még csak pár hetes a kocsid.
Ha ez nem gond, akkor vegyél ilyet nyugodtan. 😃
Igazad van 250-bol talán megvan szerelessel együtt. Esetleg 300.
Friss jogsis vagyok, golf 4-em van, a méretével semmi bajom nincs, kényelmes nekem (bár a 160 centimmel nem vagyok nagy magasság) pont jó, ennél kisebb nálam szóba sem jöhetett volna.
Pontozzatok le nyugodtan, kaptam az autót, nem volt beleszólásom a típusba és a motor kapacitásba. Belépő szintű motorral nekem szenvedős (plusz egy-két dolog miatt) lehoz az életről rendesen, pedig egy nagyobb motorral simán élvezném, mint a többi fiatal. Dinamikusabb, pörgősebb autókhoz szoktam.
Hasonló autók felé húz a szívem (nem dobnék vissza egy suv-t sem), mint neked, viszont városon belül, ritka ingázással/pályával bőven jó ez a méret vagy egy picit nagyobb.
#18 Igen báttya, te már nagyon gazdag vagy, de tényleg :)
Lehetne értelmesebb helye is annak a 100-200 ezer pluszbevételnek, talán gondolkodhatnál előre is és gyarapíthatnád. De hát, ismerjük a nímetótós fajtádat... nektek sose az ész az erősségetek, hanem azegykilenc és a kövér gáz + füstfelhős szmókendSÁRM. A csökkentagyú libák között talán lehet vele kancázni, de több értelme nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!