Mennyi idő, és menni pénz letenni az A1 jogsit? Motoros világban NEM jártas kérdező kérdése!
Rendelkezem B-s jogsival, meg kocsival, de szeretnék egy motort is a kisebb távok megtételére, illetve az ide-oda rohangálásokra. Számít ha már van B jogsim? Kell akkor is valamilyen kresz vizsgát tennem?
Milyen lényegi különbség van A1 és A2 között? Mert ahogy olvastam, A1-el 125 ccm-ig lehet motorozni, nekem az elegendő volna, de nem tudom, miben különbözik még az A2-től. Illetve az A1-et gyorsabban le lehet tenni, mint az A2-t? Bocsi ha hülye kérdések, végülis erre való az oldal.
Szóval egyébként Cross motort szeretnék majd venni, mert terepen is és aszfalton is használnám, és külsőre is nagyon bejönnek ezek a gépek.
Őszig le tudnék tenni egy ilyen jogsit?
Van A1B kategória. Mivel van már B-d így az egészségügyit nem kell letenned újra.
De ezt már a műltkor is mondtuk, hogy crosdmotorral ne akarj közúton közlekedni!
Ha most elkezded akkor talán még idén meglesz, iskolafüggő. Én most járok, és az ügyintéző szerint októberig van motoros gyakorlati oktatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!