Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó generátorhóz milyen...

Autó generátorhóz milyen kiegészítök kellenek?

Figyelt kérdés

Autó generátort szeretnék használni áram fejlesztésre,nem autóba,mi kell hozzá?Egyenírányitó és feszszabályzó gondolom.A generátor tipusáhóz kell venni a feszszabályzót vagy házasithatom is?Kell egy akkumulátor is természetesen de a feszszabályzót kell a generátor után vagy az egyenírányitót?

Trollok most itt ne trollkodjatok,hülye vagyok és ennyi,tudomásul vettem.

Minden segítséget köszönök!

Hasznos válaszért felpontozok,a trollokat meg le.

2022. júl. 16. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy még egy közepes szélkerékre is engedély kell. Ennek nézz utána.

1 KW-os már egy elég komoly szélkerék.

2022. júl. 17. 01:33
 12/12 A kérdező kommentje:
11# Ezzel is tisztában vagyok,sajnos.Ez nem függölegesen forog ha nem vizszintesen és egy kinti asztalnak lesz álcácva.Természetesen ahol a szélkerék forog ott sűrű szövésü drotháló lesz.Vagy valami ahhoz hasonló.A Magyar szeret trükközni így jó magam is.Elég tágas az udvar és szeret a szél szinte mindig aktiválodni,így a vizszintes megoldás tökéletesnek tűnik,mondom tűnik,aztán majd kiderül hogy jó ötletnek tűnt csak vagy termeli az áramot.
2022. júl. 17. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!