Autó generátorhóz milyen kiegészítök kellenek?
Autó generátort szeretnék használni áram fejlesztésre,nem autóba,mi kell hozzá?Egyenírányitó és feszszabályzó gondolom.A generátor tipusáhóz kell venni a feszszabályzót vagy házasithatom is?Kell egy akkumulátor is természetesen de a feszszabályzót kell a generátor után vagy az egyenírányitót?
Trollok most itt ne trollkodjatok,hülye vagyok és ennyi,tudomásul vettem.
Minden segítséget köszönök!
Hasznos válaszért felpontozok,a trollokat meg le.
Köszönöm az eddigi válaszókat,ment a felpontozás!
Ha jól értem,és persze gondolom jól értem,nem kell szenvedni az egyenírányitóval és feszszabályzóval csak nemes egyszerüséggel közvetlen az aksira küldöm a megtermelt áramot és ennyi.Vagy m,égsem ennyire egyszerű?
Teherautó akku, értem. 100Ah? Esetleg 120, 150Ah?
Egy dolgot számolj bele, amik az akkura rá vannak írva, azok a 20 órás kisütés kapacitás értékei. Ha te 230 volton 1000 wattot akarsz levenni, akkor az a 120 Ah kapacitású akku le fog adni maximum 50-60 Ah-t. Magyarán kb. fél óra üzemidővel számolhatsz szélcsendes időben.
A nagy kapacitás alatt korábban a sokkal nagyobbat értettem, több akkuból összerkava 4-500 Ah, így lesz csak értelmes hosszúságú áthidalási időd szél nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!