Piaggio liberty 50s 2022 50km/h limit?
Én is nemrég pont ilyet terveztem venni újonnan.
45 km/h hivatalosan a végsebessége, ha nincs emelkedő és szembeszél, nem vagy nagydarab, állítólag nyélgázon nem lehetetlen elérni vele az 50km/h-t.
Ezekben már nem mechanikus fojtás van, a CDI ennyire szabályoz le.
Malossi elektronikát lehet hozzá venni kb 120.000-ért, ami feljebb engedi a fordulatot, így 60 km/h is elérhető. De állítólag magasabb fordulat miatt hamarabb elkopik majd a mechanika, így hosszú távon nem biztos, hogy megéri.
Lehet nem kerül 120-ba, ha jó hozzá ez.
De én se szórakoznék vele. Ha nagyobb sebességet szeretnél, akkor kategóriát kell lépni. Amúgy se biztonságos olyan kicsi kerekű robogóval száguldozni ezeken a vacak utakon.
Én a végáttételben módosítanám az áttételi arányokat.
"Hosszabb" áttételt kellene neki adni, így a leszabályzási fordulatszám magasabb sebességgel fog párosulni.
Egy ilyen új robogóhoz még lehet, hogy nincs módosított végáttétel, így egy esztergályost kellene megkérni a cseredarab legyártására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!