Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piaggio liberty 50s 2022...

Piaggio liberty 50s 2022 50km/h limit?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy új 4t robogó 50km/h-ra van korlátozva. Ezt ki lehet iktatni valahogy? Computeresen vagy mechanikusan?

2022. júl. 14. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Annak pont elég az, vegyél nagyobbat .
2022. júl. 14. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem ez volt a kérdésem.
2022. júl. 14. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is nemrég pont ilyet terveztem venni újonnan.

45 km/h hivatalosan a végsebessége, ha nincs emelkedő és szembeszél, nem vagy nagydarab, állítólag nyélgázon nem lehetetlen elérni vele az 50km/h-t.

Ezekben már nem mechanikus fojtás van, a CDI ennyire szabályoz le.

Malossi elektronikát lehet hozzá venni kb 120.000-ért, ami feljebb engedi a fordulatot, így 60 km/h is elérhető. De állítólag magasabb fordulat miatt hamarabb elkopik majd a mechanika, így hosszú távon nem biztos, hogy megéri.

2022. júl. 14. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet nem kerül 120-ba, ha jó hozzá ez.

[link]

De én se szórakoznék vele. Ha nagyobb sebességet szeretnél, akkor kategóriát kell lépni. Amúgy se biztonságos olyan kicsi kerekű robogóval száguldozni ezeken a vacak utakon.

2022. júl. 14. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a végáttételben módosítanám az áttételi arányokat.

"Hosszabb" áttételt kellene neki adni, így a leszabályzási fordulatszám magasabb sebességgel fog párosulni.

Egy ilyen új robogóhoz még lehet, hogy nincs módosított végáttétel, így egy esztergályost kellene megkérni a cseredarab legyártására.

2022. júl. 14. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
#4, nem jó hozzá. Nincs a listában a típus. Valamint: "a gyári karburátorban is módosításokat kell végeznünk..." és taglalja a fúvókaméreteket. Ez az i-get motor nagyon nem karburátoros!
2022. júl. 15. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!