Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt Piaggio Liberty 50...

Használt Piaggio Liberty 50 2T-nél mi az amit jobban át kell nézni? Esetleg típus hiba, ilyesmik? Vélemények a motorról?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérnék!

2021. aug. 14. 15:13
 1/1 anonim válasza:
100%

Szerintem ugyanazokat kell átnézni, mint bármilyen más típusú motornál, ha használtat veszel. Mennyire kopottak a gumik, önindító és berúgókar működnek-e, fényszórók és indexek működnek-e, kilométeróra forog-e (már ha ez tesztelhető a helyszínen).

Amúgy nekem ilyen motorom van, én is használtan vettem pár éve, igaz, kereskedésből. Nagyon jó kis motor, praktikus, kényelmes, én nagyon szeretem. Ha vigyázol rá (nem esel vele, és tördelsz le róla dolgokat; kéthetente ellenőrzöd a guminyomást, és nyomsz bele levegőt, ha kell), akkor magától nem nagyon van baja. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

2021. aug. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!