125-ös 4t robogót, vagy supermotot szerintetek?
ha robogó akkor burgman
de szerintem akk már inkább 1 Supermoto
Mit mondjak, a két típus nem igen említhető egy lapon. Egy supemoto 450ccm felett kezdődik, jóval nagyobb a szervizigénye(akár több 100ezres évente) , nah és a másik, hogy ha ki akarod használni(arra használod amire való) akkor meg is kell tanulni vele motorozni (jó pár hónap/év és sok-sok pénz :)))
Szóval a kérdésből leszűrve jobban jársz egy robogóval, amivel a környékre elmászkálhatsz .
Amúgy ha 4 ütemről van szó akkor én a CRF-re esküszöm :-))
ha már tényleg jo választást akarsz csinálni akkor egyszerü szempontokat kell nézni bár még sem ojan egyszerü mert ojan nem létezik amejik mindegyiknek meg felelne.
-motor ára
utánna kell olvasni hogy az adott motornak mijen tipikus bajai szoktak lenni.
-az alkatrészek ára
-fogyasztás
-teljesitmény
az esztétika ami a kinézet az meg már a te problémád.
remélem ez segit bár ugy se
fog:D
drága Dozzer!
és akkor mi van, ha értek hozzá, csak kiváncsi voltam más véleményére? a lecseszés megvolt, remélem megkönnyebbültél. egyenlőre az van, hogy gokartozok, tehát valamit azért értek is a motrokhoz. 17 vagyok, és a 125ös csak felmerült bennem, hogy megérné-e. aztán most azon a véleményen vagyok, hogy várok még 1 évet. a kérdést csak kiváncsiságból tettem fel, tudom, hogy a robogó és a supermoto ég és föld. éppen azért ezt a 2 kategóriát említettem. de azért köszönöm a hú de értelmes válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!