21 éves vagyok csak láttam 1 balesetet, frontálisan összement 1 Opel-el és a Suzuki felgyürődött a szélvédőig, az Opelnek pedig kb a motorház feléig...
2010. okt. 22. 22:09
12/23 anonim válasza:
azt hívják gyűrődési zónának tudod?
2010. okt. 22. 22:32
13/23 UM4 válasza:
baleset meg gyűrődés?! az ilyesmi azért van mert sokan elhiszik hogy egy autó lehet biztonságosabb mint amilyen hülye a vezetője pedig nem
2010. okt. 22. 22:53
14/23 anonim válasza:
A Hummer éppen ezért önveszélyes.
Túl merev, nagy lassulás terheli a képzelt biztonságban ülőt.
2010. okt. 22. 23:16
15/23 anonim válasza:
Ha a Suzukit fikázod, akkor vegyél magadnak egy 20 éves BMW-t és hidd azt, hogy te vagy a király!
Használati utasítás: irányjelzőt ne használj (,mert minek), mindig nyomj padlógázt, majd 20 méter után satuféket! Ha egy Suzuki megy előtted, azt akkor is előzd meg ha 5 méter után el akarsz kanyarodni jobbra! (nehogy már előtted szötymörögjön a kis "szutyok")
Így lehetsz az utak királya, de ha azt olvasom vagy hallom a hírekben, hogy felcsavarodtál egy fára, akkor ne várd el, hogy sajnáljalak!
Szerintem még az "anyag", és nem papírautó, mint pl.: Toyota Supra
Szal ez azért olyan átlag alját súrolja... Szerintem... De egy Renault Espace-al amit ha keresztezel egy Range Rover-el nyer nemtok igazán mit mondani.
2010. okt. 23. 19:37
18/23 anonim válasza:
a régi swiftek kasznija bádoglemezből van ezért ilyen "puha"
2010. okt. 23. 19:50
19/23 anonim válasza:
lakmusz és fenolftalein keverékéből. meg hozzáadnak egy kis C6H12O6-t és rákenik a kaucsukfából esztergált alapra. hát szerinted miből lenne??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!