Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes-Benz e 320 cdi...

Mercedes-Benz e 320 cdi megbízható 400.000 km futás teljesítmény után megbízható?

Figyelt kérdés

Beleszeretettem egy ilyen autóba és az lenne a kérdés, hogy 400.000 km után megbízható-e az autó, ha rendszeresen szervizelve van?

A dízel v6 típusról lenne szó.

A 224 lóerős. 2006-os évjárat.

Köszi, ha segítesz!

Elsősorban az legyen szíves írni, akinek volt/van ilyen típusú autója, vagy szakmabeli. :)

#autó #dízel #Mercedes #E 320 cdi #V6 dízel
2022. júl. 12. 13:53
 1/4 anonim válasza:
100%

Nem ismerem az autót és szakmabeli sem vagyok, de egyik autó sem lesz megbízható, ha az eddigi tulajok nem foglalkoztak vele. Hasznos tanácsként tudom adni, hogy keress ilyen csoportot/fórumot és ott kérdezz rá (pl típushibákra). Ha van kiszemelt autó, akkor bérelj szakértőt és nézzétek meg közösen. A rendszeres szerviz is kérdéses lehet, mert trehány márkaszervizről is volt már példa.

Az, hogy 400e km futott nem jelenti azt, hogy megbízhatatlan, de a részletek ismerete hiányában én nem fűznék hozzá sok reményt.

Remélem volt valami haszna, hogy ezt leírtam neked.

2022. júl. 12. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, hasznos, amit leírtál. Köszi szépen. Természetesen nem fogom sajnálni a pénzt arra, hogy egy hozzáértővel menjek megvásárolni a kiszemelt típust! :)
2022. júl. 12. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az autók ott kezdődnek, hogy mindenki megveszi, fél-egy évig van nála, rájön hogy csak a baj van vele, mert "drága" hozzá minden, meg hát ha romlik valami akkor nem két forint mint egy sz*ros Swiften, ezért mindenki csak leéli, egyre jobban és jobban...

Ez mindegyik tizenplusz éves prémium(abb) kocsival így van.

2022. júl. 12. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha karbantartották akkor az, ha nem, akkor nem.
2022. júl. 12. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!