Mercedes-Benz e 320 cdi megbízható 400.000 km futás teljesítmény után megbízható?
Beleszeretettem egy ilyen autóba és az lenne a kérdés, hogy 400.000 km után megbízható-e az autó, ha rendszeresen szervizelve van?
A dízel v6 típusról lenne szó.
A 224 lóerős. 2006-os évjárat.
Köszi, ha segítesz!
Elsősorban az legyen szíves írni, akinek volt/van ilyen típusú autója, vagy szakmabeli. :)
Nem ismerem az autót és szakmabeli sem vagyok, de egyik autó sem lesz megbízható, ha az eddigi tulajok nem foglalkoztak vele. Hasznos tanácsként tudom adni, hogy keress ilyen csoportot/fórumot és ott kérdezz rá (pl típushibákra). Ha van kiszemelt autó, akkor bérelj szakértőt és nézzétek meg közösen. A rendszeres szerviz is kérdéses lehet, mert trehány márkaszervizről is volt már példa.
Az, hogy 400e km futott nem jelenti azt, hogy megbízhatatlan, de a részletek ismerete hiányában én nem fűznék hozzá sok reményt.
Remélem volt valami haszna, hogy ezt leírtam neked.
Ezek az autók ott kezdődnek, hogy mindenki megveszi, fél-egy évig van nála, rájön hogy csak a baj van vele, mert "drága" hozzá minden, meg hát ha romlik valami akkor nem két forint mint egy sz*ros Swiften, ezért mindenki csak leéli, egyre jobban és jobban...
Ez mindegyik tizenplusz éves prémium(abb) kocsival így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!