A szívetek vagy az eszetek szerint választottatok autót?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 16:20
11/17 anonim válasza:
Szintén is-is, bár nem volt egy nagyon elrugaszkodott álomautó: 8gen Civic 1.8. Január óta van meg (pont a születésnapomon került hozzám), azóta 7-7500 km ment bele nálam.
12/17 anonim válasza:
a nejem ránézett a szalonban egy autóra, és beleszeretett úgy első látásra.(a színe szerint döntött, és hogy automata váltós)
Az én privát szerencsém, hogy motorerőben ez volt a legerősebb ennél a tipusnál, persze aranyáron.
Szóval ránézésre..
13/17 anonim válasza:
Én többségében a szívem szerint. Nem veszek olyan kocsit amit utálok vezetni. Hiába olcsó akkor sem :/ persze azért szempont volt az is hogy ne fogyasszon sokat. Az már más kérdés hogy ha komolyabb baja lesz az sokba fog fájni. A lényeg hogy megvan álmaim kocsija :)
14/17 anonim válasza:
Valahol a kettő között.Olyan autót akartam ami ad valami pluszt egy full fapad igáslóhoz képest kényelemben,menetdinamikában/teljesítményben,külsőben de nem is kell rá vagyonokat költeni.Nem baj ha drágább az alkatrész vagy néha többet kér de ne is egy betegágy konstrukció legyen csilliársos fenntartási költségekkel.
16/17 anonim válasza:
Ésszel leszűkítettem a kört a lehetőségeimhet mérten, aztán azt vettem meg ami ezek közül a legjobban tetszett
17/17 anonim válasza:
Járkálós autót az eszem szerint. Hobbi autót a szívem szerint.
A kettőt ne akard egyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!