Mit kell venni egy simson dugattyú felújításához?
Csak lassan..nekem volt néhány schwalbém, de ilyent nem tapasztaltam. Ráadásul nem kíméltem egyiket sem, állandóan nyélgázzal mentem. Örök darab, nem lehet széthajtani...egyre kellett figyelni, hogy pontosan 1:33-as üzemanyagot kapjon. Rendszámos volt mindegyik, két személlyel is tökéletesen ment.
A dugattyút nem lehet felújítani. Ha melegen csak gyertyatörlésre indul, akkor nem toltad vissza a szivatót, vagy valamiért túl sokat kap. A porlasztóban kell keresni a hibát. De mint olvasom, nem értesz hozzá, ezért keress egy olyan szimóst, aki keni-vágja ezt a csodamotort. Volt Starom is, ugyanaz a motor.
Javaslom az index fórumán, a totalcarban a simson topikokat...na ott értenek hozzá. Bátran kérdezz, tűpontos válaszokat kapsz.
" hőre érzékeny a gyújtás."
Szerinted a járó motor nem forrósódik fel :D ?
Ne eröltesd létszives, mert olyan butaságokat írsz ami fáj azoknak aki értenek hozzá. Vidd el szerelőhöz inkább, mert te magad úgysem tudod megcsinálni.
Csörgő hang meg simán lehet a főtengely is, tettél egyáltalán 2T olajat a benzinbe, vagy nem és azért kezdett el megragadni?
Ha a féket is így javítja mint a gyújtást, akkor Darwin-díj esélyes.
Mondjuk sportszerű a kérdező, javításnak álcázva épít bele egy hibát, pontosan tudja mi a baj, de azért feltesz egy kérdést a dugattyúról, majd nagy arccal közli hogy ő nyert, mert tudja mi az a hiba, amit ő maga épített be a motorba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!