Eger macska kérdése:
Robogó kopott dugattyúnak mik a jelei?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 11:11
1/2 anonim válasza:
Nem a dugattyú, hanem a dugattyú gyűrűk és/vagy a hengerfal szokott elkopni, ezáltal alacsony lesz a kompresszió.
Legegyszerűbben ha nincs kompresszió mérőd a berugókaron érezheted a kompressziót(lassan le kell nyomni és 1-2 szer ellenállást kell érezni a sűrítés miatt ahogy a motor átfordul), emellett a motor teljesítménye sem az igazi, ha kopott.
2/2 kr1ssz válasza:
én is dugattyúhibára tippeltem a simsonnál de mikor levettem az alaplapot akkor láttam hogy kiszakadt a menetben a fémragasztó, amit 2 éve gyurmáztam be, ami az alaplapot fogja stabilan, és kitartott a tekercs pofája amitől a lendkerék hozzáért és felforrósodott és emiatt nem akart menni. A lendkerék súrolása olyan hangot adott mintha a dugattú szorulna és szorult is csak a lendkerék, tévesen hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!