Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mai világban nagyon ciki ha...

Mai világban nagyon ciki ha egy nőnek nincs jogsija?

Figyelt kérdés
elkezdtem a jogsit a kresz vizsga sikeres lett elsőre viszont a vezetés nem ment egyáltalán mert féltem nagyon és ennyi mindenre sajnos nem tudtam egyszerre figyelni):
2022. júl. 6. 19:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Gyerekek, hagyjuk már ezt az automatát ajánlunk minden fosós embernek...Egy szóval nem írta a kérdező, hogy a kuplungot nem tudta kezelni vagy nem hallotta, mikor kell váltani stb.

Az automata ezekre nyújt megoldást. NEM arra, ha valaki vezetni nem tud/mer!

Mert a forgalomban ugyanúgy részt kell venni, ugyanúgy kellhet előzni, kikerülni, sávot váltani, besorolni, éles kanyart bevenni vagy épp nagyon forgalmas útra kihajtani, szűk helyre beparkolni, nagyon szűk utakon manőverezni, mások hibáira reagálni, hogy ne legyen belőle baleset stb stb.

Anyám is erőltette ezt az automatát, mikor a kézin kínlódtam, hiába mondtam, hogy nem a váltással van bajom. Hallgattam rá, átmentem automatára, hatalmas szenvedéssel és óriási összegek kicsengetése után levizsgáztam, a jogosítványom gyakorlatilag azóta is az egyik fiókban pihen...Nem merek vezetni ugyanúgy, csak azért vizsgáztam le, hogy legalább “hivatalosan” ne vesszen el az a több százezer Ft, amit beleinvesztáltunk.

Kérdező, szerintem inkább az a ciki, aki halálfélelemmel ül a volánnál, mert cikinek tartja belátni, hogy ez nem neki való. És az ilyen sofőrök hiába nem vagánykodnak, ugyanúgy veszélyes helyzeteket teremthetnek.

Egyébként normális ember nem néz le ezért senkit, az idiótákkal meg nem kell törődni. Én ismerek légiirányító pasit is (másik munkahelyen a főnököm volt, nagyon rendes ember), nem vezérigazgató, mégse mondanám, hogy tingli-tangli állása van, nagyon kevesen kerülnek be, nem mellesleg az ország legmagasabb fizetését kapják, mégsincs benne egy csepp nagyképűség sem. Ja és nincs jogsija, tömegközlekedéssel meg főleg kerékpárral jár.

2022. júl. 7. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Az automata mindenkinek megoldást tud nyújtani, akinek sok a több helyre figyelés párhuzamosan. Egy próbát azért megérne.

2022. júl. 7. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

A Kérdező azt írta az alapkérdésében, hogy mindenre nem tudott figyelni. Szerintem ezért ajánlották többen is az automatát, ami erre valóban megoldást nyújt.

Azt, hogy valójában mennyire félt a sebességtől és mennyire utálta ezt az egészet, csak később fejtette ki. Nyilvánvalóan így már más a helyzet, de a korábbi válaszok megírása előtt ezt nem tudtuk.

2022. júl. 7. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó az automata, csak egyszer sz*rjon be és a gatyádat ráfizeted.

2022. júl. 7. 19:45
 15/16 A kérdező kommentje:
igen, valóban később írtam le hogy félek
2022. júl. 15. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem ciki. Sok embernek nincs jogosítványa. Nem valami nagyon ritka, kirívó dolog ez, hogy ciki legyen. :D
2022. júl. 21. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!