Szerintetek ciki a mai világban, hogy egy 25 éves srác Samsung Galaxy S4-gyet használ? Nem akarom lecserélni, most cseréltem benne akkumulátort, Lineage OS fut rajta. Mai telefonok nem tetszenek, túl nagyok lettek, notchról ne is beszéljünk.
Nekem is az ilyen kisebb mobilok tetszenek, kár, hogy már nem kapni őket.
A gyártók szerint azért nem cserélhetőek egyszerűen az akkuk, mert így rá vagy kényszerítve, hogy szervízben cseréltesd az akkut, vagy új mobilt vegyél, ha már elöregedett, amúgy egy kicsit macerás, de cserélhető bennük az akku, egy egyszerű 4 dollár csavarhúzókészlet és egy kis kézügyesség kell hozzá, meg persze nem árt megnézni egy videót a műveletről, hogy az adott típust hogyan kell szétszedni.
Én is Lineage OSt használok, mert nincs tele a gyártók felesleges appjaival, csak azzal, amit én telepítek, azon kívül a népszerűbb mobilok esetén, amelyikre elkészítették, frisebb Android verziód is lehet, mint amit a gyártó kiadott rá, pl az S4re a hivatalosan megjelent legfrisseb Android az 5.0.1, elérhető rá a LineageOS 16, ami a legfrissebb Android 9en alapul:
7#
Én olvastam olyan írótól könyvet, akinek nincs okostelefonja. Azt nem mondanám, hogy így az illetőt nem tudják lekövetni és kémkedni utána, de egy vadiúj okostelefonnal biztosan könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!