Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,3 millióért 525d e39 automat...

1,3 millióért 525d e39 automata mennyire kockázatos?

Figyelt kérdés
Óra szerinti km 416 ezer. Nem is feltétlen a fenntartási költségektől tartok, hanem hogy autó nélkül leszek ha állandóan szervízben áll. Sajnos én nem tudom magamnak szerelni. Vélemények amiket olvasok a típusról teljesen vegyesek.
2022. júl. 6. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

Na, ha nem az embléma érdekel (bár látszik, elfogult németautós vagy, kb. mint a te stílusodbeliek 99%-a) akkor egy ilyesmit vennék inkább. Ha már szívok akkor legalább kisebbet.

[link]

2022. júl. 6. 15:41
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudom hova tennia gúnyolódó, illetve lenéző válaszokat. Feltettem egy egyszerű kérdést, erre a válaszok nagy többsége ebbe a két kategóriába esik bele.

Nem egy lefingott példányt akarok venni 300 ezerért, meg nem szaros 300 ezret keresek, hogy ne tudnám fenntartani. Mint a kérdésemben kifejtettem, nem a rálocsolandó pénzzel lenne bajom, hanem esetleg azzal, hogy havonta szervízbe kell hordani.

És igen, nekem is volt alsó középkategóriás autóm, havonta hordtam szervízbe. Feneketlen pénznyelő volt kb.

2022. júl. 6. 15:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Kombi ugye?
2022. júl. 6. 15:51
 14/26 A kérdező kommentje:
Sedan
2022. júl. 6. 15:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, akkor készíts elő még 1.3 millió forintot, megmondod a szerelőnek hogy javítson ki MINDEN lényeges dolgot rajta, hogy gondmentesen autózhass az elkövetkezendőkben.

Minek vinnéd havonta szerelőhöz, ha egyszer elviszed, kicseréli amit kell és kész? És akkor problem solved, lesz egy talán jó autód amit tudsz évekig használni.

DE mind mondtam, készítsd elő a vételárat még1x, és ez nem vicc meg gúnyolódás.

Vezérlés, olajak folyadékok (fék + motor + hűtő, és ennél, maga a hűtés rendbe van-e) szűrők, turbóra ránézetni, korommentesítés, új csövek. Futómű ami csak kopog cserélni, fékeknél ami csak kopó cserélni, világítást átnézni...

És a kuplungot még nem is említettem, hogy érdemes lenne megnézni azt is, de legalábbis ránézetni kipróbáltatni hogy jó-e.

üdv. a "gúnyolódó" válaszadód.

2022. júl. 6. 16:12
 16/26 anonim ***** válasza:
A szervót is újíttani kell!
2022. júl. 6. 16:21
 17/26 A kérdező kommentje:
De ez az autó tényleg ennyire problémás, vagy egy hasonló korú automata diesel passat esetén is megjárnám ugyan ezeket a köröket? Szerintem igen.
2022. júl. 6. 16:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy, tehát megveheted , ha jobbnan tetszik a bömös!!👍
2022. júl. 6. 16:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban belegondolva, lehet, hogy ez az 1,3 milliós ár túl alacsony…
2022. júl. 6. 16:49
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, en is úgy gonddolom.
2022. júl. 6. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!