Milyen automata autót vennétek 1 millió forintig?
Szia! Régebbi Mercedesek közt nézegess. Nekem számtalan volt, mind automata. Amik híresen jó 5G tronic váltóval vannak, w202, w210 ( rozsdára figyelj) de a régebbi automaták is szinte gondtalanok pl w124.
Ami ezek után jött w211 E osztály az már kicsúszik az 1 millióból de szintén megbizható 7G tronic váltóval szerelt. Azt nem tudom dízel vagy benzin érdekel, merciből nekem mind dízel volt( 250TD, 300d, 220cdi)
Ne hallgass azokra akik teljesen információ nélkül válaszolnak. Lehet jó automatát kapni 1m alatt. Nem lesz új, lesz rajta esztétikai hiba, de szerkezetileg és motorikusan ( igen automata) simán találsz. Bombabiztos? Igen! Automata? Igen!
Milla alatt? Igen!
Kérdés?
'89-es Merci, taxi is volt és van benne 400 ezer km. Bombajó vétel lenne, ha a gatyáját is rá akarja költeni.
Szerintem magasabb árkategóriában keresgélj, illetve az automata váltókat is jó lenne átnyálaznod, hogy melyik típusról mit írnak, aztán célzottan egy olyan váltóval felszerelt autót keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!