1,3 millióért 525d e39 automata mennyire kockázatos?
Figyelt kérdés
Óra szerinti km 416 ezer. Nem is feltétlen a fenntartási költségektől tartok, hanem hogy autó nélkül leszek ha állandóan szervízben áll. Sajnos én nem tudom magamnak szerelni. Vélemények amiket olvasok a típusról teljesen vegyesek.2022. júl. 6. 14:41
1/26 anonim válasza:
416ezer az már sok. 900ezerért hozd el, mert a váltócsere még bontóból is lesz négyszáz.
A többi már velejáró költség.(ha lesz eleinte)
Ha a váltó jó, akkor mázlid van
3/26 A kérdező kommentje:
M57D25 szerintem.
2003as autó
2022. júl. 6. 15:01
4/26 anonim válasza:
Nem drága egy kicsit az a fhos? Én 10 évvel fiatalabb autót vettem ennyiért...
5/26 A kérdező kommentje:
Mit vettél?
2022. júl. 6. 15:12
6/26 anonim válasza:
#5 mindegy mit mondanék, egy 19 éves 416 ezret futott 525D mellett minden IS eltörpül, az annyira de egy prémium autó 🤣
De nem, nem Dacia és nem is Suzuki. Alsó-középkategóriás méretben.
8/26 A kérdező kommentje:
A forma tetszik, nem érdekel az embléma.
2022. júl. 6. 15:30
9/26 A kérdező kommentje:
Amúgy vezettem már 90es évekbeli 7es bmwt és A8as Audit, szerintem mindkettő veri a te alsó középkategóriás autódat (akármi is legyen az) kényelemben, anyagminőségben, valamint vezethetőségben.
Ha a stílusom kicsit lenéző lett az csak azért van, mert felvettem a tiedet.
2022. júl. 6. 15:34
10/26 anonim válasza:
Jó autók azok!
Vedd meg mygodtan tesó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!