Úgye ez autó 4-millóèrt nem éri? OPEL MOKKA 1.6 Drive Start-Stop többi lent!
2022. jún. 29. 22:02
11/15 anonim válasza:
Soknak tűnik, de amilyen abnormális árak vannak mostanában, én semmin nem csodálkozom.
Gondolom alkudni lehet belőle. Ennyiért valószínűleg nem kapkodnak érte így van rá esély hogy engednek is az árból. Amit szerintem próbálnak kihasználni, hogy ez még négyhengeres szívó motor. Valamiért egyesek csak ezt istenítik, mert meg vannak győződve róla, hogy a turbó hetente lerohad. Valamit vannak akik meg vannak őrülve a SUV-szerű formákért mint ez. Továbbá, ha első tulajtól lett beszámítva, visszakövethető az autó előélete, szerviztörténete, az megint csak emeli az árát, egy behozott, sokadik tulajos autóhoz képest.
12/15 anonim válasza:
Mondjuk most nézem, ez pont egy behozott autó. Nincs egy éve sem, hogy az országban van. Akkor passz, hogy miért árazták ennyire fel. Lehet úgy vannak vele, hogy hátha akad ennyiért is egy balek...
13/15 NTBS válasza:
Túlárazott, de te tudod, hogy megveszed-e.
14/15 anonim válasza:
vitara hasonló méretű , én ha mini suv szart akarék azt venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!