Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet hogy hülyének tűnik a...

Lehet hogy hülyének tűnik a kérdés, DE a klíma befolyásolhatja az autó gyorsulási teljesítményét?

Figyelt kérdés
Hajnalban hűvös van, olyankor nem kapcsolom be, húz rendesen ahogy kell, viszont azt vettem észre az utóbbi meleg napokban, hogy hazafelé, mikor megy a klíma a "Senki földje részen" élesebb kanyarban, bukkanókban sokkal nagyobb gázt kell adnom, mint általában.
2022. jún. 29. 18:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sokszor írják, hogy nem befolyásolja. De befolyásolja, volt hogy 3-asban 4 emberrel cuccokkal jöttem fel egy nagyobb emelkedőn és nem ment az autó, lekapcsoltam a klímát és egyből megindult. 1.5-ös 100 lovas motorról van szó, egy 120-150 lovasnál lehet nem jönne ki ennyire.
2022. jún. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!