Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne ez a javítás...

Mennyibe kerülne ez a javítás ? Ezek a javítások. Anyag és munkadíj.

Figyelt kérdés

Kuplung,hengerfejtömítés vezérműszíj, 2 lengőkarszilent,1 talpas, kormányösszekötő gömbfej.

Opel Astra F

2022. jún. 29. 03:11
1 2
 1/16 Japán Gulyás ***** válasza:
100%
Ez így mind bőven 150 fölött, inkább 200 ezer forint körül.
2022. jún. 29. 03:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Szinte a kocsi értékébe.
2022. jún. 29. 06:15
 3/16 A kérdező kommentje:

Há jah, közel, de szeretem az autómat és nem akarpk megválni tőle,ha drágább a javítás mint az autó is.

Vagy ez butaságra vall?

2022. jún. 29. 06:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyit ér meg. Az szól a felújítás mellett, hogy akkor tudod, mi az új, mivel nem várható probléma.
2022. jún. 29. 06:31
 5/16 A kérdező kommentje:

Igaz,igaz,

Le lehetne cserélni,

De akkor ha vennék kb 1,5-2millióért fiatalabbat, kitudjakiét,rejtett hibákkal 200000 kilométerrel..🤔

Ez meg az enyém volt mindig,,

Van némi kasznimunka is, tehát...ezekszerint sokba lesz, de rendbe lesz rakva,,

Nehéz döntenemm, hogylegyen.🤔

2022. jún. 29. 06:39
 6/16 anonim ***** válasza:
220e-re tippelem sacc/kb.
2022. jún. 29. 06:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Közben visszaolvastam. Ne azt nézd, hogy mennyit ér! Lényegtelen. Ebből a 220e-ből amit most ráköltesz, tudnál lényegesen jobb, fiatalabb autót venni? Szerintem nem. Így logikus hogy inkább ezt rakod rendbe. Ha vannak millióid a bankszámládon, hogy egy új vagy sokkal fiatalabb, jobb autót vegyél, csak akkor gondolkoznék el, hogy akarnék-e a régire költeni.
2022. jún. 29. 07:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál, hogy azért lehet jó az elképzelésem! Köszi!👍🍻
2022. jún. 29. 07:07
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát, hacsak nem nagyon olcsón csinálják meg, vagy te magad, akkor nem érdemes. :(

F astrák eléggé rohadnak, 1 év alatt képes borzalmas rohadást produkálni, ha használod.

Vegyél inkább valami kevésbé rohadóst, meg korszerűbbet.

2022. jún. 29. 07:30
 10/16 anonim ***** válasza:

"Há jah, közel, de szeretem az autómat és nem akarpk megválni tőle,ha drágább a javítás mint az autó is. Vagy ez butaságra vall?"

NEM! Remélem elolvasod, amit írok. Egyáltalán nem vall butaságra, sőt, elvileg a környezetvédelemnek is jobbat tesz, ha egy öregebb autó tovább fut az utakon, mintha egy újat legyártanának.

[link]

"De akkor ha vennék kb 1,5-2millióért fiatalabbat, kitudjakiét,rejtett hibákkal 200000 kilométerrel..🤔"

Telitalálat. Oké, ezt nem lehet tudni előre, de a 2 milliós autóra is lehet, hogy ráköltesz még 500.000-t, mert előjön 1-2 rejtett hiba, amiről az előző tulaj "elfelejtett" szólni, meg kell rá felni+gumi szett, olaj- és szűrőcsere, vezérléscsere, klímafeltöltés, alvázvédelem, ésatöbbi. Az Astrára meg ráköltesz 200-300.000-t és lesz egy motorikusan újszerű autód.

Én a 200-at lehet kevesellném, mert a hengerfejet is síkolni szokták, meg ha szükség van a felújításra, akkor felújítják. A motor megbontása után szokott sok dolog kiderülni. Mostanában a gépműhelyi árak is eléggé elszálltak.

Ezt neked kell tudni. Ha szereted a kocsit, akkor tartsd meg. Motorfelújítás után az már a tiéd fog maradni.

2022. júl. 12. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!