Mennyibe kerülne ez a javítás ? Ezek a javítások. Anyag és munkadíj.
Kuplung,hengerfejtömítés vezérműszíj, 2 lengőkarszilent,1 talpas, kormányösszekötő gömbfej.
Opel Astra F
Há jah, közel, de szeretem az autómat és nem akarpk megválni tőle,ha drágább a javítás mint az autó is.
Vagy ez butaságra vall?
Igaz,igaz,
Le lehetne cserélni,
De akkor ha vennék kb 1,5-2millióért fiatalabbat, kitudjakiét,rejtett hibákkal 200000 kilométerrel..🤔
Ez meg az enyém volt mindig,,
Van némi kasznimunka is, tehát...ezekszerint sokba lesz, de rendbe lesz rakva,,
Nehéz döntenemm, hogylegyen.🤔
Hát, hacsak nem nagyon olcsón csinálják meg, vagy te magad, akkor nem érdemes. :(
F astrák eléggé rohadnak, 1 év alatt képes borzalmas rohadást produkálni, ha használod.
Vegyél inkább valami kevésbé rohadóst, meg korszerűbbet.
"Há jah, közel, de szeretem az autómat és nem akarpk megválni tőle,ha drágább a javítás mint az autó is. Vagy ez butaságra vall?"
NEM! Remélem elolvasod, amit írok. Egyáltalán nem vall butaságra, sőt, elvileg a környezetvédelemnek is jobbat tesz, ha egy öregebb autó tovább fut az utakon, mintha egy újat legyártanának.
"De akkor ha vennék kb 1,5-2millióért fiatalabbat, kitudjakiét,rejtett hibákkal 200000 kilométerrel..🤔"
Telitalálat. Oké, ezt nem lehet tudni előre, de a 2 milliós autóra is lehet, hogy ráköltesz még 500.000-t, mert előjön 1-2 rejtett hiba, amiről az előző tulaj "elfelejtett" szólni, meg kell rá felni+gumi szett, olaj- és szűrőcsere, vezérléscsere, klímafeltöltés, alvázvédelem, ésatöbbi. Az Astrára meg ráköltesz 200-300.000-t és lesz egy motorikusan újszerű autód.
Én a 200-at lehet kevesellném, mert a hengerfejet is síkolni szokták, meg ha szükség van a felújításra, akkor felújítják. A motor megbontása után szokott sok dolog kiderülni. Mostanában a gépműhelyi árak is eléggé elszálltak.
Ezt neked kell tudni. Ha szereted a kocsit, akkor tartsd meg. Motorfelújítás után az már a tiéd fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!