Mennyibe kerülne 2000-es swiften mind a négy féktárcsa + fékbetét csere munkadíja?
Figyelt kérdés
Anyagköltség nélkül2022. jún. 3. 10:57
1/7 anonim válasza:
Én 12.000 Ft-ot fizettem a munkadíjra,de ebben 2db szilent csere munkadíjja is benne volt.
2/7 anonim válasza:
9-12 ezer Ft / óra rezsióradíj, innentől kezdve kiszámolhatod, ügyes szerelő seperc alatt megcsinálja, aki meg csak az időt akarja húzni, annál drágább lesz... Ha meg maszek számlaadást hírből sem ismerő, kérdezd meg tőle.
3/7 anonim válasza:
Ja és amúgy csak én vagyok lemaradva? Tudtommal ezeken hátul sose volt tárcsa... hátul kérlek szépen, dobfék van.
5/7 anonim válasza:
#4 Akinek GTi-je van, nem igen aggódik azon, mennyibe fog fájni a tárcsa + betét csere, sőt - feltételezem szereti a kocsikat - maga cseréli ki.
7/7 anonim válasza:
az emlitett tipus hátsó tengelyén dobfékek vannak!
Két féktárcsa+ a fékbetétek rá kb 20 ezer munka dij 15000
A dobféket ritkán kell cserélni de ha kell az drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!