A Fiat-féle 1.3 multijet motort miért szidja mindenki?
Olvastam hideget meleget róla, de inkább előbbit többet, de konkrétumokat nem láttam, csak mert olasz, már szidják zsigerből.
Mik a konkrét okai, ami miatt kiérdemelte ez a motor a bizalmatlanságot? Rosszabb mint a másik agyonszidott 1.5 dCI?
Tudom, lomha és "sokat" fogyaszt. Legalábbis ezt mondják. Nyilván a legtöbb olyan Fiat amibe tették, elég nehéz a motorhoz, de 90 le / 200 nm szerintem annyira nem kevés, bírnia kéne mozgatni, nyilván mivel dízel, nem versenyzésre termett.
Van benne kettőstömegű is, ez is gondolom hátráltatja a népet hogy ilyet vegyen. De pl. olcsóbb bele, mint egy 1.6 HDi-be ahogy néztem.
Lényeg a lényeg, releváns, tényleg e motor hibáit és a bizalmatlanságot alapozó okokat ténylegesen megválaszolni tudók válaszát olvasnám szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!