Fiat Qubo 1,3 Multijet motor kopoghat hidegen az injektor hibája miatt?
Figyelt kérdés
Hidegen pár másodpercig olyan hangja van mintha belülről kopogtatnának a motorháztetőn.2021. dec. 8. 16:02
1/3 A kérdező kommentje:
Elvittem egy szerelőhöz aki azt mondta 1db inkejtor terljesen biztosan rossz benne. De a többit meg be kell vizsgáltatni egy másik cégnél ahová továbbküldi. Érdemes erre a kocsira költeni ha 2016-os? 66 ezer km-rel?
2021. dec. 8. 16:03
2/3 anonim válasza:
Azt mivel állapította meg hogy rossz az injektor?
Hogy érdemes-e költeni rá azt neked kell tudni, de még nem nagyon öreg az.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem vagyok autószerelő hogy mivel állapította meg. De feltételezem hogy ha az nem "adagolt" semennyi üzemanyagot és ezt működés közben lehet látni akkor onnan tudhatja hogy az az egy biztosan nem működik komolyabb mérés nélkül is. De én csak tippelek. Míg a többi injektor ha működik is még ilyenkor az a protokol hogy azokat is ellenőrizne kell milyen állapotban van. Ha valaki okosabb jön javítson ki.
2021. dec. 8. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!