Mit lehet tenni egy olyan emberrel aki állandóan száguldozik?
Apukámmal ma elutaztunk egy másik megyébe. Autóúton mentünk. Apukám, anyukám én és a vőlegényem ültünk az autóban.
Apukám felstresszelte magát anyukám miatt, aztán szinte végig 240 és 260 között mentünk.:(
Vőlegényem erre azt mondta, hogy legközelebb nem szívesen menne apukámmal egy autóban, inkább ő vezetne, mert ő betartja a sebességet és ez már nagyon sok és gondolni kellene arra, hogy veszélyezteti mások életét, felelősséggel tartozik nem csak magára.
Apukám egy kegyetlenül makacs, szemtelen ember. Neki nem lehet mondani semmit, mert erre azt mondja dugulj be. Anyukám az a baj sose hagyná el, csak elsírja magát mikor mondom neki, hogy ez nem normális és többet nem szeretnénk vele menni. Gyerekként testvéremmel is mindig féltünk az autójában.
Amúgy nagyon ritka, hogy én vagy mi az ő autójában ülünk és autópályán megyünk. Évi max 1-2 alkalom.
Mit lehetne tenni? Több ellenőrzés kellene az autópályára. Apám nagyon fukar ember, ha bemérnék lassabban menne.
110 a megengedett, de ő szinte végig!!! 240-nel és 260-nal ment. Sajnos azonban az ég világon ezt senki nem ellenőrizte.
Volt egy mérő állomás, na ott lelassított aztán megint meghúzatta 260-ra. Az egy óra alatt volt 1 db ilyen mérőke.
Azt érzem ez így nem jó. Sok ilyen ember van, veszélyeztetik mások életét!!!!
Azt írtad, hogy egy órán keresztúl száguldott 240-el és csak egyetlen helyen volt mérő.
Ebből kiszámoltam -mert ügyes vagyok ;) hogy kb. 240 km.-t mentetek.
Mindössze az a gáz, hogy az említett két megye legtávolabbi pontjai is max. 150 km-re vannak egymástól.(autóuton mérve)
Mit tudsz erre mondani???
#24!
Vagyis azt mondod, a végén kiderül, hogy a Papa háromszor körbemet egy körforgalomban 24km/h-val és ettől a kérdező úgy beszédült, hogy elveszette az idővel és sebességgel kapcsolatos realitását?
Azóta 60 percről és 240-es sebességről álmodik? :D
Lehet, hogy ez kisrepülő volt nem?
És igazából több km magasan repültek ennyivel.
260-nal ment apukám az autójával.
Szombathely és Győr között.
Bárcsak hazugság lenne. De nem az. Nem áll szándékomban magyarázkodni nektek, aki hiszi hiszi, aki nem mem.
Sajnos apa tudna 260-nal is többel menni, ha akarna ezzel az autóval.
Belső sávon ment és mindenki kisorolt jobbra, hogy tudjon haladni.
Hát kb. Egy óra a táv, ha normálisan megy az ember, de nem tudon pontosan, mert nagyon ritkán megyünk arra.
De nyilván elég gyorsan megtettük, hiszen gyorsan ment.
Mindegy nem az a lényeg, hogy mennyi idő az út szombathely és győr közt, hanem hogy 260-nal ment.
Most pontosan nem tudom, hogy ez autóút vagy autópálya volt. Szerintem hüyleséget írtam, mert autóutat írtam a kerdésben, de gondolom autópálya volt, mert autópálya matricát vett anyukám.
Szerintem zárjuk le a kérdést, mert azzal, hogy azt írjátok kamu a kérdés meg hogy ez az autó nem tud annyival menni, azzal nekem senki nem tesz jót.
Sajnos anyukám, vőlegényem és én is láttuk és tudjuk, hogy ennyivel ment győrből kiérve szinte végig...
Egyszer lelassult, ahol tudta hogy kamera van, aztán újból felgyorsult.
Sok autó nem volt amúgy...itt ezen a szakaszon sosincsenek sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!