Miért nyit ki állandóan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mostanában vettem észre egy Opel Corsa B 1.2-nél hogyha becsukom az ajtókat egy idő után automatikusan kinyitja magát. A központi zár vezérlővel lehet a baj?2022. máj. 14. 12:00
2/8 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom kideriteni hogy melyikkel?
2022. máj. 14. 12:16
3/8 anonim válasza:
Ez egy kényelmi funkció, hogy ne kelljen babrálni a kulccsal
4/8 anonim válasza:
Nekem a Fordom akkor csinálta, mikor beázott, és az egyik központizárvezetékét szétette az oxid.
5/8 A kérdező kommentje:
És akkor a megoldás a vezeték csere lett? Vagy hogy oldódott meg a probléma?
2022. máj. 14. 15:11
6/8 anonim válasza:
Pont egy saru ment szét, ami a küszöbnél ment, meg lett forrasztva és onnantól jó lett.
7/8 anonim válasza:
Szerintem beázhatott vagy kontakthiba. Nekem 1 éve G Astrám csinálta, hogy magától lezárta a közponit zárat, néha járó motornál is. Szerelő megnézte, nem talált semmit, kb fél évig iylen volt ősztől tél végéig, hónapok óta nem csinálja. Szerintem valahol beázott, bepárásodhatott, vagy ilyesmi, mert ahogy jobb idők lettek kiszáradt és azóta jó. Én párásodásra beázásra tippelek. Persze látatlanban nehéz megmondani...
8/8 anonim válasza:
Nem kizárt a beázás, föleg ha ennél az autónál is a jobboldali A oszlop aljába tették a közponzárvezérlőt, mint ahogy az F Astrában is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!