MIért van az kb az összes kúton, mikor tankolok, szinte azonnal kattogni kezd a pisztoly,és nem jön utána, szinte fél óra alatt tudom teletankolni a kocsit...??
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 21:39
1/9 anonim válasza:
Nem az összes kúttal van a baj hanem a kocsiddal. Nehezen nyeli az üzemanyagot.
2/9 Beviz Elek válasza:
Próbáld meg nem teljesen beledugni a pisztolyt.
3/9 anonim válasza:
Húzd egy kicsit kijjebb, dugd bele ferdén... Próbáld máshogy csinálni.
4/9 anonim válasza:
Nálam is azt csinálja, ha egyenesen dugom bele.
5/9 anonim válasza:
Ez semmi, tavaly Szicilián találkoztam egy olyan kúttal, ahol tényleg lassan folyt az üzemanyag és még a retesz sem működött. 20 percig kellett nyomni a kart, mire telenyomtam a 117 literes tankot. Azóta van egy ősz tincsem.
6/9 anonim válasza:
Nekem akkor kattog vissza a pisztoly, ha nem dugom be eléggé. Sokáig azt hittem, hogy a kút nem jó, aztán kiderült, hogy én vagyok béna.
7/9 anonim válasza:
Vagy ne dugd be annyira a pisztolyt, vagy dugd be jobban, vagy dugd be ferdén... a lényeg, hogy játssz vele, biztos hogy ezzel van a baj.
8/9 anonim válasza:
a lassú folyás a kis robogók lehetetlen kis tankja miatt van..állandóan kispriccelt a benya, ezt unták meg a kutasok, és lassították.
9/9 anonim válasza:
Nekem pont attól csattan ki azonnal, hogy túl mélyre dugom, ilyenkor kihúzom, igazítok rajta. Érdekes, mert régen csak bevágtam és jó volt, most meg mindig igazítani kell rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!