Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan aki nagyon bátortala...

Van olyan aki nagyon bátortalanul kezdte a vezetést, 0 önbizalommal, remegő lábakkal, de utána belejött és megszerette?

Figyelt kérdés
Vagy pont fordítva? Vagy aki több óra után se érzi biztosnak az inkább hagyja abba az egészet? Meghallgatnék néhány tapasztalatot, véleményt, mi az ami segít, stb. Most kezdem a vezetést, és egyelőre rettenetesen bizonytalan vagyok.. Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 15. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy természetes reakció az ember részéről. Tart egy olyan dologtól, amit nem ismer. Legyen az egy új munkahely, jogsi, akár egy első randi. Egy dolgon múlik onnantól, ahogy ez első lépést megtetted, az a hozzáállásod. Megtanulod az autót vezetni, aztán szépen lassan kopik ki majd ez a félelem.
2022. jún. 15. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen voltam. Soha nem szerettem volna jogsit. 17 évesen apám beíratott egy tanfolyamra, lett is jogsim, majd vettem autót és elkezdtem használni. Azóta évi 30ezer km-t simán megyek, mostanában inkább a meló miatt, de régen kocsikáztam céltalanul is, mert jó vezetni.
2022. jún. 15. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Átlag ember így kezdi, na meg mi az, hogy több óra? Mire eljutsz egy vizsgáig az 30-50 óra átlagosan papíron, meg valami 500+ km amit a többség soha nem ér el, csak papíron.

Később már 2-3 aktív évvel a háta mögött megtanul az ember relatív jól vezetni, jön a rutin és tapasztalat is. De még így is volt már, hogy olyan szűk és szar helyre kellett berakni a kocsit, hogy elkezdett remegni a kuplungot tartó lábam, így inkább kiszálltam, lenyugodtam és úgy álltam be.

2022. jún. 15. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Most kezded a vezetést és egyenlőre rettenetesen bizonytalan vagy?

Szeretnél jogsit? Te akartad elkezdeni és megszerezni? Vagy szüleid kényszerítése miatt?

2022. jún. 15. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is féltem az egésztől,kézi váltósat nehéz kezelni amikor nem csinálta még az ember,sok idő mire belejön.Kb 3 éve tettem le a jogsit,amióta rutinszerűen megy nagyon szeretek vezetni főleg úgy hogy meg tudtam venni az "álom" autómat
2022. jún. 16. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!