Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetnék "lazább" a...

Hogyan lehetnék "lazább" a kocsiban?

Figyelt kérdés

Most tanulok vezetni és már lassan a 30. órához közeledek, de még mindig nagyon félek és feszélyez a forgalom, de a legjobban az oktatóm: lekezelő velem, teljesen sötétnek néz, ha valami nem megy vagy egy forgalmi helyzet még nem teljesen evidens, mindenért leordítja a fejemet, minősítget, hogy "mindenkinek halálfélelme lesz mellettem az autóban" és hasonlók. Tényleg úgy érzem magam mint egy utolsó féreg, minden órámra gyomorideggel megyek mostmár és mindegyik órám után elbőgöm vagy elhányom magam (gyakran együtt a kettőt), pedig nem vagyok az a kifejezetten érzékeny alkat. Az órák után meg közli, hogy azért vezetek ennyire szánalmasan, mert nem vagyok "elég laza" az autóban.

Legszívesebben abbahagynám ezt az egészet, de már több százezer forintom benne van, nem akarnám veszni hagyni, viszont így az életben nem lesz jogosítványom. Már ahogy ezt leírtam, elkezdtem émelyegni, pedig hol van még a csütörtöki nap..

Van valami tippetek, hogy hogyan engedjem el a fülem mellett a folyamatos fikázását és "legyek elég laza" az autóban?

2022. jún. 18. 20:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Meg amúgy nem azért de ezeknek a nagy része vezet vagy 40 éve, hát nem csoda hogy jól megy neki ennyi idő alatt. Aztán ezek nézik fogyatékosnak az embereket mert nem vezetnek tökéletesen a tanfolyamon. Hát könyörgöm nagyon nevetséges amit ezek csinálnak. És az a baj addig szpatnak amig akarnak. Csak egy titok, az oktató és a viszgabiztos ismerik egymást meg is beszélik előre hogy te neked meg kell bukni vagy sem. Ha meg kell akkor egy jó sofőr aki mindent jól csinál még az is bukik. Ezért van az hogy mindenki bukik legalább egyszer minimum. Aki nem az csak azért mert csókos van kapcsolata az adott autós iskolában.
2022. aug. 1. 15:59
 22/22 anonim ***** válasza:
40 év alatt már az is megtanul profin vezetni akinek nincs nagy érzéke hozzá. Annyi idő alatt már egy majom is. Xd
2022. aug. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!