Hogyan lehetnék "lazább" a kocsiban?
Most tanulok vezetni és már lassan a 30. órához közeledek, de még mindig nagyon félek és feszélyez a forgalom, de a legjobban az oktatóm: lekezelő velem, teljesen sötétnek néz, ha valami nem megy vagy egy forgalmi helyzet még nem teljesen evidens, mindenért leordítja a fejemet, minősítget, hogy "mindenkinek halálfélelme lesz mellettem az autóban" és hasonlók. Tényleg úgy érzem magam mint egy utolsó féreg, minden órámra gyomorideggel megyek mostmár és mindegyik órám után elbőgöm vagy elhányom magam (gyakran együtt a kettőt), pedig nem vagyok az a kifejezetten érzékeny alkat. Az órák után meg közli, hogy azért vezetek ennyire szánalmasan, mert nem vagyok "elég laza" az autóban.
Legszívesebben abbahagynám ezt az egészet, de már több százezer forintom benne van, nem akarnám veszni hagyni, viszont így az életben nem lesz jogosítványom. Már ahogy ezt leírtam, elkezdtem émelyegni, pedig hol van még a csütörtöki nap..
Van valami tippetek, hogy hogyan engedjem el a fülem mellett a folyamatos fikázását és "legyek elég laza" az autóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!