Hogyan lehetnék "lazább" a kocsiban?
Most tanulok vezetni és már lassan a 30. órához közeledek, de még mindig nagyon félek és feszélyez a forgalom, de a legjobban az oktatóm: lekezelő velem, teljesen sötétnek néz, ha valami nem megy vagy egy forgalmi helyzet még nem teljesen evidens, mindenért leordítja a fejemet, minősítget, hogy "mindenkinek halálfélelme lesz mellettem az autóban" és hasonlók. Tényleg úgy érzem magam mint egy utolsó féreg, minden órámra gyomorideggel megyek mostmár és mindegyik órám után elbőgöm vagy elhányom magam (gyakran együtt a kettőt), pedig nem vagyok az a kifejezetten érzékeny alkat. Az órák után meg közli, hogy azért vezetek ennyire szánalmasan, mert nem vagyok "elég laza" az autóban.
Legszívesebben abbahagynám ezt az egészet, de már több százezer forintom benne van, nem akarnám veszni hagyni, viszont így az életben nem lesz jogosítványom. Már ahogy ezt leírtam, elkezdtem émelyegni, pedig hol van még a csütörtöki nap..
Van valami tippetek, hogy hogyan engedjem el a fülem mellett a folyamatos fikázását és "legyek elég laza" az autóban?
De miért nem borítod a nyakába azt a sok szart amit csinál veled?
Itt vernyogsz, pedig bneki kéne a képébe tolni hogy mekkora gyökér, így nem lesz lazaság.
Mert semmire nem mennék vele, hidd el, próbáltam már neki jelezni higgadtan, észszerűen, hogy ez így baromira nem konstruktív. Nem hatotta meg, azon az állásponton van, hogy "kell a motiváció" meg "ha agyondicsérgetne, akkor a fejembe szállna a dicsőség". Szerintem az a kép él a fejében, hogy ő a vezetés Gordon Ramsay-je, és a kiabálással meg savazással fog jó sofőröket kinevelni. Meg mivel váltani nem tudok, ezért nincs is nagyon visszatartó erő számára, ha meg ott is hagynám, akkor se származna semmilyen anyagi kára belőle, van még tanítványa bőven. Egyedül én buknám azt a rengeteg pénzt és energiát, amit eddig belefektettem, azt meg nem akarom. Valószínűleg még 15-20 órát kell vennem, addig valahogy elviselem, az önszuggesztió egész hasznosnak bizonyult.
És pont azért rinyálok ezen a felületen, mert sajnos az oktatók szerves része ilyen, hátha tanulhatunk egymás tapasztalataiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!