Mennyit állítsak a kuplung bowdenen?
suzuki ignis benzines a kuplungot bowden müködteti.
Az elmult 1-2 hétben azt vettem észre hogy a padlóig teljesen benyomott kuplungpedél esetén se teljesen zökkenőmentes az 1-2 es sebbeségbe kapcsolás
Olyan "ragadós"
Gondolom nem emel ki teljesena kuplung
Gondoltam állítok a kuplungbowdenen, mert arra tippelek hogy a holtjáték kicsi és ezért nem emel ki
Na de, mennyit tekerjek befelé az állító csavaron?
1-2 fordulatot vagy többet?
Azért kérdem hogy ha neki állok legyen valami támpontom és ne kelljen már egy óráig ide oda tekergetnema csavart
Aki állított már kuplungbowdent az leírhatná ő mennyit tekert rajta....
kösz
Lehet hogy igazad van
de nem ez volt a kérdés
Mia kérdésre a válasz ha már ennyire vágod a témát?.)
Feszítened kell a bovdenen, de én sem tudom (nem az 1-es vagyok), hogy merre kell tekerni.🤷♂️
De van ám erre egy nagyon fasza kis taktika.... Elkezded tekerni az egyik irányba, ha nem lesz jobb, akkor a másik irányba kell. Ha elsőre eltalálod, akkor szerencséd van
na...
tekertem kb 1 fordulatot befelé
Most könnyű a váltás, kicsit feljebb fog a kuplung de majd megszokom
De van valami amit nem vágok...
1 darab anya van a bowden végén amit simán kézzel tudtam tekerni, nem kéne ezen lennie egy kontra anyának vagy valaminek ami rögziti?
Nem fog ez igy elállítódni?
Na majd kiderül:)
Mindenestre most könnyű a váltás, igaz kicsit feljebb fog igy a kuplung
De müködik rendesen!
kb 5 perc volt a művelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!