Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fent fog a kuplung, ez azt...

Fent fog a kuplung, ez azt jelenti, hogy hamarosan cserés lesz?

Figyelt kérdés
Eléggé fel kell engednem a kuplungot, hogy elerje a fogas pontot, majdnem teljesen. Ez leginkabb elindulasnal eszreveheto amikor gyorsan akarnek elindulni pl korforgalomba be, akkor ez max gazadassal megy, de masik auton megy az nelkul is, ahol nem fog ennyire fent. Sikerult parszor le is fulladnom vele, pedig dizel, teny hogy nem vagyok meg a legrutinosabb sofor(2eves jogsi) de furcsa, hogy ennyire fent fog.
2022. jún. 14. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Pörgesd fel a motrot, aztán ugorj le a kuplungról
2022. jún. 14. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Azzal nem artok neki?
2022. jún. 14. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2022. jún. 14. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg cserés a kuplung, igen. #1 fogalmam sincs miről beszél, ne foglalkozz vele.
2022. jún. 14. 19:38
 5/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
55%
Azt lehet megpróbálni, hogy alacsony fordulatszámmal megpróbálni felhajtani egy emelkedőn. Ha felpörög a motor, akkor megcsúszik a kuplung és előbb-utóbb cserélni kell.
2022. jún. 14. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit. Nekem minden autómon fenn fogott a kuplung, még azon is amin én cseréltettem a szerkezetet.
2022. jún. 15. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!