Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tapasztalt már hasonlót...

Valaki tapasztalt már hasonlót? Simson s50 ha lemegyek földútra/rázós útra elkezd fulladozni és leáll...

Figyelt kérdés
A tankba találtunk egy pár darabkát, nem tudom mi lehetett az,tank kiöblítve karbi kipucololva, teljesen tiszta benzin folyik belőle. Ezután egy pár menet ereéig talán jó volt, de mostmár újra rossz.... Gázadásra nem pörög fel, csak több gázfröccs után történik valami.... Nem tudom mi lehet a probléma, ha esetleg valaki tud valami nagyon megköszönöm a segítségét!

2022. jún. 14. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

egyértelműen a porlasztó nem bírja a túlzott zötykölődést. Valami kioldódott, eltörött, stb..vagy..nagyon kevás a benzin a tankban(porlasztóban)

Máshol ne keress hibát

2022. jún. 14. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

"Máshol ne keress hibát"

Azért én megnézném azt a légszűröt. Főleg hogy földúton jelentkezik a hiba.

2022. jún. 14. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Ránézek a légszűrőre ha tudok, hátha csak az a baj, ha nem akkor karbi csere vagy valahogy megkeresem a hibát... Köszi azért a tippeket!
2022. jún. 14. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kondi + megszakító, a rázkódás kinyírja a kondit aztán jön a beégés.

Emiatt is nem pörög fel azonnal. Nézd meg én erre gyanakszom, sokszor találkoztam ezzel a problémával

2022. jún. 14. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!