Mennyire veszélyes így közlekedni?
Figyelt kérdés
Az autóm átvizsgálásakor a diagnosztikai lapra ráírták: Kormánymű jobb oldala lóg.
Nem érzek semmit kormányzáskor. Semmi hibát nem tapasztalok.
Ez mennyire sürgősen javítandó probléma?
2022. jún. 13. 08:51
1/3 anonim válasza:
Az ilyen esetekben inkább az egyenesfutás bizonytalan. Nekem is a szilentek cseréje elött kicsit olyan volt az úttartás mintha oldalszélben mennék. Tudsz vele közlekedni, sőt nekem még kopogó toronycspággyal is átment műszaki (műszaki előtti átvizsgálásra vittem eredetileg), viszont én szeretem ha rendben van, így utána ment is a szerelőhöz.
2/3 A kérdező kommentje:
1, igen én is szeretem ha rendben van, viszont a 200ezres árajánlat azért most mellbevágott :D Jó, ha ennyi, akkor ennyi... csak mégis.
2022. jún. 13. 09:00
3/3 anonim válasza:
Jó lehúzós árat kaptál. Én mondjuk magam megvettem az alkatrészeket, toronycsapágyakat, kormány összekötök, lengőkar és stabilizátor szilent, iletve a kutyacsont lett cserélve. Ez volt 70 ezer, ráadásul drága Unixos ár, meg 30-at fizettem 4 éve a szerelőnek a cseréért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!