Azért megbüntethetnek, hogy ha kocsival 3 másodperc alatt érem el városban az 50et nulláról?
Figyelt kérdés
Van erre valami szabály?2010. szept. 19. 13:52
11/29 A kérdező kommentje:
Ford Focus 2.0 benzines 2007es évjárat
2010. szept. 19. 18:24
12/29 A kérdező kommentje:
nézegettem nem rég a kia ceed-et agyon dicsérik, már utaztam benne 2szer, tetszett, meggyőző, csak nekem a műszerfala az nem jött be meg az utastérben a műanyagok olyan túlságosan műanyag hatást keltenek
2010. szept. 19. 18:27
13/29 anonim válasza:
Én is utaztam Cee'd-ben, nem is egyszer :) Nekem tetszett a műszerfala is, ráadásul nagyon puha műanyaggal burkolták.
14/29 anonim válasza:
*tetszik a műszerfal nem tetszett. Illetve tetszett is, de még most is tetszik :)
15/29 A kérdező kommentje:
én 1.6os dízellel mentem tök jó volt, csendes, erős, nem rezonál be a kasztni, a motorjáról tényleg csupa jól lehet mondani, a fogyasztására viszont kíváncsi lennék
2010. szept. 19. 18:32
16/29 anonim válasza:
Nekem benzines van, de a dízelt hajtó kollégák 5 és 6 liter között járnak vele nagy átlagban. Hosszabb távon nem egynek közölük lement 4,5 környékére. Meg van aki csak városban 8 liter környéke. Bár az eddigi rekord 12 liter volt, amikor sietve próbált valaki eljutni Pest egyik végétől a másikba :)
17/29 A kérdező kommentje:
aha, az jó
városba nekem 7,5 -8 litert megeszik a focus, városon kívül beéri 6,5tel
2010. szept. 19. 18:35
18/29 JW válasza:
4,5...Annak meg minek autó...Amúgy ne tévesszen meg, hogy a diesel kevesebbet fogyaszt. Ha javítani kell, mélyen a zsebdbe nyúlhatsz...Nekem is az van 2.0 PD TDI 170 LE.7-9 között járok vele.
19/29 anonim válasza:
Akkor te nagyon lassan mész vele.
20/29 JW válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez komoly volt, vagy cinikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!