18. Aki azt írja, hogy nem érdekli más miben ül, meg hogy a buszon ülő mit gondol róla azt érdekli a legjobban. Csak tipikus tulajdonság, hogy amire pénzt költünk azt sosem látjuk be ha rosszul tettük. Foggal és körömmel magyarázzuk másnak meg magunknak hogy jó vétel volt, akkor is ha nem igaz (van kivétel nyilván)
19. Ha a szüleim vettek volna nekem autót meg sem szólalnék. Bár én inkább kértem volna egy jó telefont, mint egy olyan kocsit amit nem szeretek. És ameddig nem használtál legalább 3-4-5 évig egy bmw-t addig nem tudhatod, hogy mennyibe kerül fenntartani.
2022. jún. 10. 15:06
22/32 anonim válasza:
"Csak tipikus tulajdonság, hogy amire pénzt költünk azt sosem látjuk be ha rosszul tettük. "
Ne magadból indulj ki!
Ha megbántam volna akkor most talán még drágábban is el tudnám adni mint amennyiért vettem. Ez negyedik új Suzukim 14 éven belül, nem zsákbamacskát vettem.
2022. jún. 10. 15:13
23/32 anonim válasza:
#17 egy koszos buszablakon át bizony ilyen a világ:
"Mibű telik nekije szviftre? Da ha mán tellett ménem vett német ötször visszatekert prémijumot. Mert hüje, merén tudom..., merénhaannyitkeresnék, olyankocsitvennék..."
De nem keresel.
Pont.
2022. jún. 10. 15:49
24/32 anonim válasza:
#17 Attól függ milyen országban futár valaki. Magyarországon örülni kell ha egy kis alamizsna kijön egy swifttel is, nemhogy egy nímet prímium. Az összes pénz arra fog elmenni hogy fenntartod az autót, akkor minek dolgozol? Azért hogy dolgozhass? Az aztán az életcél… Swiftet gombokból fenntartod, keveset fogyaszt, otthon javítható és akkor keresel is valamennyit…
2022. jún. 10. 16:12
25/32 anonim válasza:
Azért vicces, ha csúnyát mondasz a Swiftre (unalmas népautó), akkor azonnal lepontoz a sok vérproli :D
2022. jún. 10. 16:32
26/32 anonim válasza:
21. Egy szóval se írtam, hogy nem szeretem, sőt. Előtte is ugyanolyan, csak régebbi Toyotám volt 4 évig, nem csak a felsorolt szempontok miatt lett az új is az. Csak azt akartam kihozni, hogy még jó anyagi helyzet, és az autók iránti rajongás esetén is életszerűtlen ez az álomautós téma, akkor egy átlag Swift-es hogyan vagy miért venne olyat, amiről álmodik? Az én álomautóm most ilyen 25 millió körül megy, és mivel 52 éves, csak drágább lesz. Mire lenne ennyi pénzem, addigra lesz 50 millió, ahhoz meg 150-200 milliós vagyon kéne, hogy be merjem vállalni, szóval soha nem lesz olyanom, hát ez van.
2022. jún. 10. 16:59
27/32 anonim válasza:
Te nem szereted, sokan mások meg igen. Ezért van nekik Swfitjük.
2022. jún. 10. 17:44
28/32 anonim válasza:
Szokásos pénteki pistike kérdés. Tessék, mindenféle komment nélkül generált közel 3 oldalt, ha BMW-t írt volna bele akkor meg lenne minimum 6 oldal vagy több. Na lehet pont ezzel adok ötletet neki.
2022. jún. 10. 21:42
29/32 anonim válasza:
Bőven lenne pénzem drágább autóra de swiftem van. Jobban szeretem olyan dolgokra költeni a pénzem ami nekem örömet okoz, azt a heti 3-4 órát amit használom meg kibírom rossz befektetés arra milliókat költenek
2022. jún. 12. 09:59
30/32 anonim válasza:
Mert sokaknak az autó az ami - egy használati tárgy, nem pedig a személyiségük kifejezésének eszköze, nem egy személyiségjegyeket pótló kirakati tárgy.
Márpedig használati tárgyként a Swift mindig is az éppen aktuális kínálat egyik legjobb ár/ érték arányú autója volt, olcsó fenntartással és megbízható működéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!