Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van olyan sok embernek...

Miért van olyan sok embernek SUZUKI SWIFTje? Én nem szeretem ezt márkát!

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 12:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Én csak ezt a olcsó Pista életet nem értem.

A boltban mindenből a legolcsóbbat - oké

Cigiből a legolcsóbbat - oké

Albiból vagy házból a legolcsóbbat - oké

Ruhát turiba vagy a legolcsóbbat - oké

De legalább autó téren miért nem olyat választ amilyet szeretne?

2022. jún. 10. 13:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a dolgozó emberek túlnyomó része picsa fizetéseket kap amiből élni nem lehet normálisan nem hogy még autót fenntartani.Vidéken szinte létszükséglet az autó,tömegközlekedéssel meg vagy lőve,gyakran nincs helyben munkahely vagy csak undorító van,bejárni kb lehetetlen tömegközlekedéssel ésszerűen.

Százezrek,milliók vannak ilyen helyzetben,a legszegényebbek vannak a legjobban rákényszerülve az autókra.A Suzukik megbízhatóak,olcsók,nem fogyasztanak sokat tehát kis pénzből meg lehet velük oldani az A-B közlekedést,ezért népszerűek.

2022. jún. 10. 13:58
 13/32 qkker1 ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy te mit szeretsz?
2022. jún. 10. 13:58
 14/32 anonim ***** válasza:
1%

Én 146 ezer ft-os fizetésből albérletben lakva spóroltam össze egy 1.7 millió forintos német autót, és tartottam fent.

Szerintem nagyon fontos dolog, hogy valaki tudjon harcolni az álmaiért, de persze ez csak egy vélemény :)

Ja és persze egy olyan autóra amit imád az ember szívesebben költ százezreket is, mint egy kényszerből megvett elvileg megbízható autóra

2022. jún. 10. 14:04
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes.

Sokak szerint az nem lehet álom, hogy valakinek egy olyan autó kell, ami olyan mint egy "mosógép": azaz teszi a dolgát, nincs vele ügy, hencegni nem lehet vele, csak közlekedni.

Valószínű hogy a kérdezőnek csak megszületni volt nehéz, mert el sem tudja képzelni, hogy nagyon sok embernek van "szükségautója". Ahol csak az számít, hogy olcsón fenn lehessen tartani, legyen faék egyszerű, otthon is szerelhető. Ilyen szükségautó az ételfutároké, vagy más, ilyen "kiszállós" munkán dolgozóké, akiknél úgy szólt az álláshirdetés, hogy B kategóriás jogosítvány és saját autó a feltétel.

Most is Suzukim van (nem Swift), de ha szabad álmodni, akkor a Swift Sport tökéletesen elég lenne. Az egy tonnához a 130 LE és a 2000-től rendelkezésre álló 235 Nm elegendő az örömautózáshoz. Főleg ha az alig hat literes fogyasztását nézzük.

2022. jún. 10. 14:14
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"De legalább autó téren miért nem olyat választ amilyet szeretne?"

Leírom újra. Aki mindenből csak a legolcsóbbat tudja megvenni, az mégis miből vegyen álomautót?

Azt nem is értem miért ez a nagy felhajtás az autó körül. Csomó embernek az autó csak egy célszerszám ami elvisz A-ból B-be és még mindig szabadabb és komfortosabb mint a tömegközlekedés.

Nyilván ha valakinek az minden vágya, hogy német "prémium" legyen lehetőleg zsebpénzből, akkor vegyen azt, költse rá a százezreket.

2022. jún. 10. 14:23
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

Munkaeszköznek lepukkant kocsi? Még jobb...

Pénzt is keres neked meg egész nap benne rohadsz de költeni már fáj rá

Ha futár lennék azok alapján választanék autót hogy kényelmesen legyen, tágas, legyen ülés fűtés, szellőztetés, jó kilátás belőle, kényelmes vezető ülés, állítható kormány, jó rádió hangzás stb.

Az életed is benne töltöd meg pénzt is keres, ha ez nem elég indok egy "jó" autóra akkor mi az?

2022. jún. 10. 14:24
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi van, ennyire frusztrál hogy tem egy Swift-et sem engedhetsz meg magadnak?

Egyébként amiket a kérdező, meg néhány válaszoló összehordott, azok ilyen egy bites ökörségek. Nem is lehet komolyan venni.

Én most januárban vettem egy 0 km-es Swiftet, GLX, CVT-váltóval, picit több mint 6 milláért. Ennyiért vehettem volna mást is - még pár millát is hozzátehettem volna ha arra lett volna szükség, de nekem ez tetszett. Tökéletes városi kisautó, egy rakás extrával. Az esetek felében egyedül használom, másik felében a párommal ketten. Nekünk tökéletesen megfelel, azzal meg nem foglalkozom mások miben ülnek. Mint ahogy azzal sem, hogy a kérdező a tömegközlekedésen nyomorogva mit gondol az autómról ha elmegyek a busza mellett.

2022. jún. 10. 14:42
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Mert ezt engedhetik meg maguknak és/vagy nincsenek nagyobb igényeik, mint amit a Swift nyújt. Nem olyan rossz autó amúgy, csak a helyén kell kezelni, aki ilyet vesz, az általában azért vezet, mert muszáj, nem az élmény miatt. Én szeretek amúgy Swiftet is vezetni. De a legfontosabb, hogy megbízható és olcsón fenntartható. Sokkal jobb, ha valaki vesz egy fapados kocsit, mintha erőn felül venne egy lerúgott “menő” autót, amire aztán az összes pénzét rákölti. Fontos a logikus gondolkodás, és helyén kezelni a dolgokat, én is azért kértem egy új Toyotát, amikor felajánlották szüleim, és nem mondjuk egy 8 éves 7-es BMW-t. Tudtam, hogy most egy olyan kocsi kell, ami megbízható, viszonylag keveset kell rákölteni, van rá garancia, nem egy ki tudja milyen előéletű autó, aminél elég valószínű, hogy elromlik rajta ez-az. Egy különlegesebb kocsi majd jöhet második autónak, ha lesz fizetésem.
2022. jún. 10. 14:48
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

A régit Magyarországon gyártották, és évekig a legolcsóbban megkapható új autó volt, ami ráadásul megbízható és olcsón fenntartható, még a mai napig. Ezért lett nagyon népszerű Magyarországon.

De ha átmész más országba, alig lehet látni egy-két darabot.

2022. jún. 10. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!