Nyilván nem az alapján vesznek autót hogy te szereted-e.
2022. jún. 10. 12:20
3/32 anonim válasza:
Mert abszolút igénytelen. Mondjuk annyit is nyújt vagyis kb semmit.
2022. jún. 10. 12:22
4/32 anonim válasza:
Igazad van. Mostantól úgy veszek autót, hogy megkérdezlek téged, hogy szereted-e, mert csak olyan márkát szabad megvenni, amit te szeretsz 🤣
2022. jún. 10. 13:03
5/32 anonim válasza:
Én 2 hete vettem
2022. jún. 10. 13:05
6/32 anonim válasza:
Én sosem értettem azokat az embereket akik ez alapján vesznek autót.
Lemond valaki arról az autóról amit igazán megszeretne venni mert ebbe 20 ezer egy lengéscsillapító nem 40 ezer.
Meg mert ebbe jó az 1500 forintos motorolaj és nem kell bele a 4000-es Castrol.
Ezek azok az emberek akik a boltba is azzal kezdik, hogy "a legolcsóbbat"
Na pontosan ezért látsz ennyit az utakon. Senkinek nem tetszik, senki nem szereti, senki nem büszke rá DE! legalább olcsó és nyer pár ezrest a szerelőnél
2022. jún. 10. 13:22
7/32 anonim válasza:
Jó autó nagyon, ki ügyes!
2022. jún. 10. 13:24
8/32 anonim válasza:
Mit értünk sok alatt? Egyre kevesebbnek van.
A régi Swiftek erősen kopnak kifelé, a vasaló Swiftek is 200-250 ezernél járnak km-ben. Újonnan meg már nem nagyon veszik, sokkal inkább megy a Vitara, SX4.
2022. jún. 10. 13:29
9/32 anonim válasza:
#6 De mi az amit ebben nem értesz? :D
Nyilván aki a boltban is legolcsóbbat veszi, az a büdös életben nem lesz ott anyagilag, hogy megvehesse álmai autóját. Innentől meg nyilván jobban fog járni egy egyszerű célszerszámmal, amire tökéletes egy megbízható és olcsó Suzuki (vagy akármelyik hasonló tökunalmas népautó).
2022. jún. 10. 13:33
10/32 anonim válasza:
Nekem nem azzal van bajom hogy az egyik ismerősömnek 2018as swifthe van, hanem hogy állandóan kérkedik vele. Hogy csak ennyit fogyaszt( ja hát 800kilo) ja meg 16os kerék meg márkás gumi van alatta aztán így megy, meg úgy megy (az 1.2). Nekem csak, egy 2004es egyszerű szívó benzines autóm van. Ami japán de nem suzuki. Végül csináltam neki egy videót hogy nézd csak bástya én folyamatosan tudok tartani 180as tempót. Azóta tud másról is beszélni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!