Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivan ha kötelező haladási...

Mivan ha kötelező haladási irányából (szembe vele) jönnek?

Figyelt kérdés

Adott egy hipermarket parkolója,a nyilak felfestve (a tábla irányába amerre én megyek),a végén pedig egy kötelező haladási irány balra tábla.

Én az irányba haladok,másik oldalról behajtani tilos nincs. Mivan a szembe jövővel?

2022. jún. 7. 22:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A kötelező haladási irány felfestés nem jelenti azt, hogy egyirányú az út. Mostmár úgy érzem szándékosan nem mondasz pontos címet, nehogy kiderüljön hogy te is hibáztál :P
2022. jún. 8. 12:48
 22/29 A kérdező kommentje:
Megnéztem street view-en,akkor még csak készülőben volt a parkoló,nemhinném hogy ebből bárki is eltudná dönteni ki volt a hibás :)
2022. jún. 8. 13:01
 23/29 MGéza ***** válasza:

"ő balra akart kifordulni ekkor jött nekem"

Akkor most döntsük már el ki mit csinált. Korábban azt írtad hogy te akartál kis ívben balra fordulni. Most akkor ezzel csak az a baj, hogy neked nem lehetett jobb kéz szerinti elsőbbséged.

Korábban írtad hogy neki nincs behajtani tilos táblája, ebből az következik, hogy az útszakasz kétirányú. Magyarán: A helyezkedési szabály megsértésével az ő forgalmi sávjából akartál kanyarodni. Ezért bizony téged fognak elővenni, semmi jóra ne számíts.

2022. jún. 8. 13:42
 24/29 A kérdező kommentje:

Tisztánlátás érdekében akkor leírom mégegyszer.

Egy hipermarket parkolójában vagyunk,parkolóhely után kutatva,fordulok le az útról balra kanyarodva,nekem tehát a másik autós bal kéz felől van.

Ő a parkoló kivezető útjáról balra szeretett volna kanyarodni.

Észlelve hogy jön szembe ráléptem a fékre és kérdeztem mi lesz a terv,erre pedig balra fordított (mivel balra akart fordulni tehát az autóm felé állt a kereke meg sem próbálta elkerülni a koccanást) kerékkel oldalról nekiugratott az én autómnak (jelzem mégegyszer én már rég állóhelyzetbe voltam amikor érthetetlen okokból nekem jött,na most vagy ki akart tolni vagy rosszul mérte fel a 2 autó közt lévő távolságot és meg akart ijeszteni lelépve a kuplungról megugrasztotta az autót).

Előszőr tagadta hogy nekem jött volna,de mikor kiért a rendőr elismerte hogy tényleg nekem jött.

A rendőr lehelyszinelt,osztott szorzott majd 2 opciót mondott:

-vagy kitöltünk egy kárbejelentőt amiben elismeri a felelősséget a másik autós vagy szabálysértési eljárás.

Megegyezni nem lehett velük mivel míg ki nem ért a rendőr azt mondták nem jöttek nekem így kénytelen voltam rendőrt hívni.

2022. jún. 8. 14:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

És akkor most mi a pacifütyi a kérdés bacod?

Most írtad le 24. kommentnek feketén-fehéren, hogy a másik volt a hunyó, de ezt is harapófogóval kellett kihúzni belőled.

2022. jún. 8. 15:07
 26/29 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kíváncsi,de elötted kb 10ből 7-en azt mondták hogy én vagyok a hibás,mindenki mást mond de köszönöm azért :D
2022. jún. 8. 15:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudod normálisan, egyértelműen leírni, hogy mi volt a pontos helyzet, csak 24. kommentként.

Baromira nincs min csodálkoznod, ha nem tudsz egyértelműen fogalmazni.

2022. jún. 8. 15:24
 28/29 A kérdező kommentje:
Egyértelműen le lett írva,a kérdésekre válaszoltam,az hogy te ebből nemtudtad eldönteni hogy mi pacifac van és neked külön le kellett írni nem hinném hogy az én szegénységim mint ahogy írtad. :)
2022. jún. 8. 15:48
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, ha jól értem:

Egyenrangú útkereszteződés, a balról érkező nem adta meg a jobbkezet, te megálltál, ő neked hajtott?

Ha igen, akkor egyértelműen a másik volt a hibás.

Az eredeti kérdésednek semmi értelme.

2022. jún. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!