Ha totál hozzá nem értőként szervizbe viszem a motort egy X alkatrész cseréjére honnan tudhatom hogy valóban újra cserélte, vagy csak bevágott egy bontott kevésbé szar használt akármit? ÉS kiszámlázta nekem az új árát?
vagy akár a régi alkarészt kicsit kiglancolta... stb
haver bringát vitt a szervizbe monoblokk cserére betettek neki egy újat. állítólag. elvitte egy másik szervizbe mert zörgött hát kiderült a régit tették vissza kipucolva zsírozva-és kiszámláztak neki egy új monoblokkot.
fontos a szerelő iránti bizalom
én pl. tudom, hogy az enyém nem vágna át
2es. Ha adok neked egy ócska alkatrészt, ami ugyan olyan mint ami cserélve lett. Adok hozzá egy gyári csomagolást is. Akkor elhiszed, hogy ki lett cserélve?
És mi van ha a haveromnak cseréltem előző nap, és annak a maradékát adtam neked.
#4 Jólvan, na...
Tudom hogy ez sem garancia arra, hogy t~nyleg kicserélte, de valamivel biztosabb így.
Egyébként nekem ilyen problémám nincs, az én autóim még nem láttak szerelőt... Jah, és nem tudom miért, de nem szoktam kidobni a rossz alkatrészeket sem vam egy szekrény tele, használt kuplungtárcsával, xar vízpumpával, régi hosszbordásszíjjal, meg minden xarral😅
Azok az emberek akik mindennek így indulnak neki hogy vannak még életbe? Onnan tudod, hogy egy szakember aki x éve van üzlete és ez a dolga. Miért kell mindig mindenkiben egyből a hátsó szándékot nézni?
Sok szerviz megengedi, sőt előre mondja, hogy akár végig is nézheted a dolgot, ha akarod.
De ha te ennyire bizonytalan vagy akkor vidd Márkaszervizbe vagy országos kiépítésű nagy szerelő céghez. De gondolom felárat ez neked nem ér meg
"vagy akkor vidd Márkaszervizbe "
Képzeld ODA VITTEM!
Na most ehhez szólj hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!