Kannába lehet tankolni 10 liter gázolajat (dízel) traktornak?
A kistraktornak sajnos nincsenek iratai, a szőlőhegyen szoktam használni. Útra nem lehet kimenni vele.
Most tankolhatok kannába hatósági áron vagy nem lehet? Mert kannából szoktam vinni bele az üzemanyagot. Nem akarok veszekedést a kutasokkal mert láttam durva szituációt a napokban. Egy külföldi autósra kiabált a kutas, hogy ő itt biztos nem tankolhat mert nincs még átállítva a kút. Megdöbbentő volt a stílus. Ezt nem szeretném, hogy tankolok a kannába aztán kirohan nekem valaki. Vagy 800 forintért se szeretnék tankolni, amikor az autóinkra fizetünk mindent és forgalmink is van persze.
A mol közleménye szerint 100 liter tankolható egyszerre maximum, amiből max. 20 liter mehet kannába.
Nem tartott sokáig kikeresni.
Mol:
Az üzemanyag-vásárlás felső mennyiségi korlátaiban nem történik változás, ez gépjárművenként továbbra is naponta legfeljebb száz liter, amiből maximálisan húsz liter tankolható szabványos kannába.
Más kutakon érdrklődni kell a szabályok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!