Kannába lehet tankolni 10 liter gázolajat (dízel) traktornak?
A kistraktornak sajnos nincsenek iratai, a szőlőhegyen szoktam használni. Útra nem lehet kimenni vele.
Most tankolhatok kannába hatósági áron vagy nem lehet? Mert kannából szoktam vinni bele az üzemanyagot. Nem akarok veszekedést a kutasokkal mert láttam durva szituációt a napokban. Egy külföldi autósra kiabált a kutas, hogy ő itt biztos nem tankolhat mert nincs még átállítva a kút. Megdöbbentő volt a stílus. Ezt nem szeretném, hogy tankolok a kannába aztán kirohan nekem valaki. Vagy 800 forintért se szeretnék tankolni, amikor az autóinkra fizetünk mindent és forgalmink is van persze.
Szerintem nagyon egyszerű, megkérdezed a kutast. A kommunikáció néha csodákra képes.
Egyébként ha van diesel autóm, teli tankolnám, aztán leszívnám azt a 20 litert. Ha nincs, marad a kommunikáció.
"Egyébként ha van diesel autóm, teli tankolnám, aztán leszívnám azt a 20 litert."
Minek bajlódni a leszívással? Szépen tankolsz a kocsiba és a kannába is, aztán bemész, forgalmit lobogtatva fizeted a hatósági árat.
„ Szépen tankolsz a kocsiba és a kannába is, aztán bemész, forgalmit lobogtatva fizeted a hatósági árat.“
Arra írtam, hogy ha nem engedi a qtas.
De ahogy látom szittyamagyéknál a szövegértés sem megy, és zsenánt leereszkeni a kutashoz. Akkor majd vitáztok, meg hápoghattok, ha épp a kannára kéri a drágább árat.
Szerintem szokás szerint nincs egységes megoldás.
Az nem balhé, ha az ember megkérdez valamit, ahogy javasolták. Ha sunnyogás közben veszi észre (csaxólok néhol van kamera), na akkor lesz balhé.
De hát gyáva népnek nincs hazája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!