Tetszenek az új Daciák. Tényleg olyan rossz márka, vagy csak divat szidni?
Ami tetszik így ránézésre, az a Dacia Sandero Stepway Comfort.
A motor részéhez nem értek, hogy az mennyire jó (azt tudom, hogy nem a legerősebb), de még ha a létező összes extrát beleteszem, akkor is kijön 6,5 milla alatt.
Új autót (aminek kellően tágas a belső tere, és nem túl alacsony) szerintem nem találok ennél olcsóbban, vagy igen?
A Dacia Sandero minőségével kapcsolatban érdemes a nepitelet.hu hozzászólásait olvasgatni.
Kellő kritikával és egy szóbajöhető másik, hasonló tipussal összehasonlítva.
Az is egy marhaság hogy nem jó autópályára.
Nem kell versenyezni és elmegy az ott is.
Nekem is egy kevés LE autóm van és eltudok menni vele ott is de nem 150-nel, hanem 90-100.
Ha tudsz újat venni akkor vedd meg nyugodtan sose lesz bajod vele.
A múltkor néztem egy videót a Joggerrel és abban is egy 1.0 motor van, és nagyon szépen ment .
11, Ha jól látom, az új modellről nincs vélemény, csak a régebbiekről..? Vagy rossz helyen keresem?
A másik link 2013-2020, gondolom, arra gondolsz, az picit másabb.
De mindenképp köszönöm a tippet, nem ismertem az oldalt, körbenézek, mit látok még. :)
"gondolom, arra gondolsz, az picit másabb."
Én konkrétan nem néztem meg, hogy milyen hozzászólások vannak a Sanderoról, csak úgy általában ajánlottam. De egy új modelről még amúgy sem lennének igazi tartóssági tapasztalatok.
Érdemes inkább az előző változatot, vagy egy hasonló méretű elődöt megnézni. És ha a motort már korábban is beépítették valamibe, akkor azokat is, hogy van-e rá panasz.
Ha sokáig meg akarod tartani, akkor rozsdásodás szempontjából vissza lehet menni ugyanannyi évet, bármelyik ugyanabban a gyárban készült típusra. Ha nem változott a korrozióvédelmi technológia, akkor az is informatív.
És úgy általában a szakszervizes tapasztalatok.
Tessék, ez is egy 1.0 motor és nézd meg hogy mit bír.
És még nem is lett hangos a motor. Simán lehetett beszélgetni mellette.
A tartóssági és megbízhatósági tapasztalatoknak viszont utána kell nézni, ahogy korábban írtam.
Dacia logan mcv-m van 2018/12-es 1.0 sce.
Minden van benne a tempomattol kezdve a kliman a navigacioig. Jo auto. Szeretem.
A motorja nem annyira eros. Ennek elenere autopalyan letolok a belsobe
olyat aki totyog. 140el elm3gy gond nelkul. A gyorsulas a gyengeje. Lassabban eri el a sebesseget. Ennyi.
A tce motorok mar erosebbek sokkal.
Nem versenyezni kell vele. Abba bele se szoktam menni. Gyorsulasiban instant vesztes lenne.
Uj auto garanciaval. Nekem ez kellett. Kiperkaltam meg 180e-t es 5 evig ingyen van a szerviz.
3.3M volt a teljes fizetendo vonohoroggal. Most valszeg 4M korul el lehetne adni.
Varni rendelos autokra kell. Ha szalonbol veszed fix felszereltseggel akkor jellemzoen nem kell sokat varni.
Tényleg olyan rossz márka!
Franciát se vennék, nemhogy bocskoros szőröspedálós dáciát, akik átállnak (elektromos autó gyártásra) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!