Mikor érdemes alvázvédőzni?
Sziasztok!
Egy 4 éves Toyota tulajdonosa vagyok, tip top állapotú, szeretném sokáig megtartani, 15 évig nem nagyon szeretnék váltani!
Mennyire érdemes még most lekezeltetnem alvázvédővel? Várjak még vele pár évet, vagy minnél hamarabb le van kezelve annál jobb?
Van bárkinek tapasztalata az alvázvédelemmel kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat.
ha lejárt a négyéves gari, akkor beballagsz egy autósboltba, és veszel egy(két) olyan alvázvédő szprét, melynek a fején van egy hosszú cső, a végén négylukú szórófejjel. Ezt bedugod a küszöbbe az egyik végén, és végigspricceled belülről. Örökké rozsdamentes lesz, ha évente megismétled. Az éves ellenőrzést amit a szerviz igér, azt feljtsd el.
Én ezt tettem, 17 év után sincs korróziónak nyoma sem(sehol)
Tehát már aktuális az üregvédelem.. Az alvázvédelem az akkor kell, ha úgy látod(aknából), hogy itt-ott pici rozsda megjelnt(halványan) erre is van príma magyar(holland) szpré.
Alvázvédőzni akkor kell amikor még nincs rozsda sehol se.
A rozsdára már hiába fújod rá , akkor már ott marad a rozsda.
Tehát minél hamarabb .
#1 hosszú csövű alvázvédő nincs.
üregvédő van.. a kettő távolról sem ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!